Kundtjänst till Fortum!

Kundtjänst till Fortum!

Till Fortum söker vi nu tre stycken Business Customer Sales Advisors!

Dina arbetsuppgifter

Nu söker Fortum förstärkning till deras inkluderande & högpresterande Team på Fortums Företagskundservice. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med rådgivning, kundservice och inte minst försäljning mot kunder samt brinner för att alltid leverera en god service i ditt arbete? Då kan det vara just dig vi söker.

Som Business Customer Sales Advisor kommer du att ingå i ett energifyllt team som alltid ser till att göra både varandra och Fortum ännu bättre. Du kommer att få vara med på en spännande resa som innebär att vara med och skapa samt utveckla kundserviceteamet i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att ta emot inkommande kundförfrågningar via telefon och digitala kanaler samt arbeta aktivt med försäljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Ta mot samtal, mail & brev från företagskunder i alla dess storlekar
 • Administrera företagskunders avtal & anläggningar
 • Lösa Fortums inringande kunders problem och ge en service i världsklass genom att arbeta lösningsorienterat och effektivt
 • Bidra till ökad förståelse hos kund för Fortums mervärdestjänster & sälja in dessa till nya såväl som befintliga kunder
 • Arbeta målmedvetet över olika tidshorisonter med hjälp av pipe management
Omfattning Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Placering: Solna, Stockholm

Start: Omgående men hänsyn till ev. uppsägningstid

Detta är ett konsultuppdrag i 6 månader då du är anställd via oss på Clevry men arbetar hos vår kund Fortum, eventuellt möjlighet till förlängning/överrekrytering därefter.

Din profil
  Vi letar efter dig som brinner för att alltid leverera god service och goda resultat i ditt arbete. Du behöver ha tidigare erfarenhet inom kundservice, det är meriterande om det är inom elbranschen. Om du har tidigare erfarenhet av kundkontakt och försäljning ser vi även detta som meriterande. Du har högt driv och en förkärlek till både service och försäljning. Som person är du ansvarstagande, serviceminded och du ser dig själv som en teamplayer. Du trivs med att arbeta mot både individuella och gemensamma resultat. Din inställning är positiv och du sprider energi till både kollegor och kunder. Du är en lösningsorienterad och engagerad person som alltid ser möjligheter i ditt arbete. Denna roll kräver att du har goda språkfärdigheter i både svenska och engelska.

  Vi erbjuder dig

  När du börjar din anställning på Fortum kan du först och främst se fram emot cirka tre veckors internutbildning. Förutom det, erbjuder vi dig en möjlighet att utvecklas i en miljöinriktad och snabbväxande organisation tillsammans med medarbetare som förbereder oss för framtidens energiutmaningar. Som en del av ett företag som strävar efter att vara föregångare i energibranschen kommer du ingå i ett sammansvetsat team med engagerade kollegor. Denna roll innebär inte bara att arbeta med spännande arbetsuppgifter och bli utmanad. För oss är det även viktigt att ha roligt på jobbet och att få utvecklas. Låter det som att det är dig vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Rekryteringsprocessen

  Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Sophia Borelius
  Telefon 070 417 92 81
  Område Solna
  Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 17 okt 2022 (20 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90