Demand planner

Demand planner

Din roll

I rollen som Demand Planner har du en central roll i planeringen av den nordiska produktportföljen. För att lyckas i rollen arbetar du nära andra funktioner inom bland annat marknad, logistik och försäljning. Du kommer att ingå i ett team på cirka 17 medarbetare som består av både Supply Planners och Demand Planners.

Du kommer att vara anställd via oss på Clevry men arbeta hos kunden. Därefter finns goda möjligheter till att bli anställd direkt av de. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utveckla och underhålla vecko- och månadsprognoser i SAP/APO utifrån löpande försäljning, kampanjer, nylanseringar, utfasningar, säsonger och trender i marknaden.
  • Leda prognos- och planeringsmöten internt med produktchefer, sälj och inköp samt granska försäljningsprognoser och lagermål.
  • Kontinuerligt utveckla rutiner, processer, prognosarbete, och system samt följa upp, rapportera och kommunicera prognoser och nyckeltal till organisationen.
  • Proaktivt arbeta för bästa praxis och konsensus mellan olika funktioner i företaget (lagerstyrning, inköp, försäljning och marknadsföring, produktion, ekonomi och IT)
Din profil

För rollen som Demand Planner söker vi dig med eftergymnasial utbildning inom relevant område så som inom ekonomi eller logistik. Vi ser att du har flera års erfarenhet av arbete i en liknande roll. Rollen kräver att du har goda kunskaper i Excel samt i övriga Office-paketet. Vi ser även att dina kunskaper i svenska och engelska är goda. Har du erfarenhet av SAP/APO ser vi det som mycket meriterande.

För att lyckas i denna roll hoppas vi att du har en god affärsförståelse och ett intresse för hela processen. Du är analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt och uppskattar de kommunikativa delarna som rollen kräver. Utöver detta tror vi att du är driven, serviceinriktad samt har ett extra sinne för detaljer.

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar vår kund med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46704629320. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sofia Ioannidou
Telefon 0704629320
Område Solna
Yrkesroll Supply chain manager, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90