Arvid Nordquist söker student på deltid!

Arvid Nordquist söker student på deltid!

Om Arvid Nordquist

Arvid Nordquist HAB är ett familjeföretag med 290 medarbetare över hela Norden som brinner för att erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna. Vårt sortiment innehåller starka internationella varumärken som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad påverkan på människa och miljö. Vi behöver stärka vårt team och söker dig som är engagerad och vill göra skillnad. Vi erbjuder en fartfylld miljö och en tjänst som erbjuder omväxling, utveckling och breda kontaktytor. Läs gärna mer på www.arvidnordquist.se

Din roll

I rollen som Administratör på Arvid Nordquist kommer du att ingå i teamet Business Support. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att hantera kunddata i SAP. Det kan till exempel vara att lägga upp nya kunder, uppdatera kundinformation eller ta bort kunder. Utöver detta kommer du att stötta resterande i teamet med löpande administration.

Omfattning: Deltid 1-2 dagar i veckan

Start: Så snart som möjligt

Placering: Solna

Din profil

Till denna roll söker vi dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier inom ekonomi, logistik, systemvetenskap eller liknande. I och med att du kommer att arbeta med stora volymer data är det viktigt att du är noggrann och detaljfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har god datavana och tycker om att arbeta i system. Utöver detta är du serviceinriktad och levererar alltid god service till Arvid Nordquist kunder.

Om detta låter som du ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 29 okt 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90