Classicum väx(t)er - säljare sökes

Vill du vara med i vårt härliga team?

Classicum är ett familjeföretag med snart 30 års erfarenhet i branschen. Vi har ett mycket brett sortiment av Växthus, Orangerier & Uterum. I Svedala och i Solna har vi stora utställningsträdgårdar med våra konstruktioner i naturlig utomhusmiljö. I Svedala, där vi i dagsläget har vårt huvudkontor, finns även en trevlig butik där vi säljer redskap, odlingstillbehör och inredning till våra glasade rum. Vi är ett team på 9 personer (varav 7 är placerade på huvudkontoret) förutom vårt montageteam. Teamet präglas av en stark gemenskap där man hjälper varandra. För oss är kunden det allra viktigaste och står alltid i centrum. Vi arbetar dedikerat med att konsultera våra kunder genom hela processen - som ska leda fram till det rätta valet av ett glasat rum - specifikt för deras önskemål. Ett rum att älska i generationer.

Vi expanderar och söker till vår visningsträdgård i Solna dig som är intresserad av följande arbetsuppgifter:
  • Försäljning av växthus, orangerier, uterum och inredning, framförallt i vår visningsträdgård och per telefon men även på utvalda mässor
  • Ta fram offert, uppföljning och hjälpa kunden hela vägen till avslut
  • Rita uterum i CAD-liknande mjukvara
  • Svara i telefon och hjälpa våra kunder
  • Vid behov göra hembesök till kunder som är intresserade av ett glasat rum
  • Hjälpa till med skötsel av vår utställningsträdgård och inredning av våra utställningshus, vid behov
  • Supporta vårt byggteam och kunder vid frågor gällande konstruktion och montering
Din bakgrund
Vi söker dig som är serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo, är prestigelös och har intresse för trädgård. Du har en bakgrund inom försäljning alternativt teknisk bakgrund med intresse för försäljning. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet inom branschen.

Än så länge har vi inget kontor i Solna så när utställningsträdgården inte är öppen, och du inte har bokade kundmöten, så arbetar du hemifrån med att skriva offerter, ge konsultativt stöd till våra kunder och svara på samtal som kommer in via vår växel. Det är viktigt att du trivs med att arbeta självständigt och att du är duktig på att planera din tid för att nå uppsatta mål. Utställningen är även öppen på helgerna under säsong så tjänsten innefattar att du arbetar varannan helg under den perioden. Du är positiv, noggrann, har god datorvana och är bra på att samarbeta. Men det du är allra bäst på är att ge bra service! Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Ansökan
Låter det intressant? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Ansökan skickas till info@classicum.se. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta VD Anna Bertland, 0705-732 722, anna@classicum.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 apr 2020 (4 dagar kvar)