Servicetekniker till Chromafora!

Servicetekniker till Chromafora!

Vi söker nu en tekniskt intresserad person som vill arbeta praktiskt med innovativ teknik som bidrar till en bättre miljö. Hos Chromafora blir du en viktig del av företagets utveckling där ditt dagliga arbete gör skillnad. Låter detta intressant? Läs då vidare.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker är du en del av driftorganisationen som dagligen arbetar med Chromaforas unika tekniker som verkar för avgiftning av vatten för att minska avfallsmängderna. Det är ett varierande arbete där du självständigt med stöttning av kollegor arbetar ute i fält hos industriella aktörer och andra verksamheter. Chromafora är ett företag som ständigt arbetar med förbättring och utveckling, för rätt person finns alla möjligheter att vara delaktig i det arbetet.

Vi söker dig som vill
  • Arbeta med installation, drift och underhåll av maskiner
  • Arbeta med felsökning, utveckling och service av maskiner
  • Arbeta med ombyggnationer och processförändringar
Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete eller utbildning inom exempelvis driftteknik, fastighetsskötsel, VVS, automation processindustri eller liknande.

För att trivas i rollen ser vi att du som person är analytisk och driven samtidigt som du har en god förmåga att kommunicera med kollegor och kunder. Vidare är det viktigt att du trivs att arbeta självständigt och där du utifrån behov kan planera och utföra ditt arbete på ett effektivt sätt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Chromafora under 12 månader där intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos företaget. Du kommer att arbeta ute i fält där arbetsplatsen varierar.

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Chromaforas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Du kommer att utgå från Stockholm eller annan ort enligt överenskommelse
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Louise Adrianzon
Email Mejla Louise Adrianzon
Område Solna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!