Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Är du vår nya fastighetsskötare? Missa inte chansen!
Cemi AB söker nu en fastighetsskötare till våra kunders fastigheter i stockholmsområdet. Du kommer att ingå i ett team med trevliga och duktiga fastighetsskötare och ansvara för fasta kunder. Vårt kontor finns i Solna och du börjar och avslutar arbetsdagen hos kund. Arbetstiden är vardagar 07.00-16.00.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att:
  • Ansvara för rondering, tillsyn och skötsel i våra kunders fastigheter
  • Genomföra planerat och felavhjälpande underhåll
  • Ha kontakt med leverantörer och underentreprenörer
  • Ha kontakt med fastighetsägare och boende
  • Bemanna fastighetsexpedition
Arbetet innebär stor frihet under ansvar och ställer höga krav på förmåga att planera, organisera och prioritera sina bland egna arbetsuppgifter. Arbetet är händelsestyrt och ingen dag är den andra lik.

Din profil
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom fastighetsskötsel eller fastighetsteknik samt har goda referenser. Utbildning inom fastighetsskötsel eller fastighetsteknik är meriterande. Du har ett genuint intresse för fastigheter och har övergripande kunskaper kring fastighetens delar såsom, värme, ventilation, avlopp, skalskydd, elektronik etc. Du trivs med fysiskt arbete då arbetet stundtals är fysiskt krävande. Du känner givetvis en glädje i att skruva och reparera.

Vi söker dig som är social, ansvarskännande, initiativtagande och ordningssam. Som fastighetsskötare är du vårt ansikte utåt och inser därmed vikten av relationsbyggande och serviceanda. Du har ett ödmjukt och prestigelöst förhållningssätt mot kunder och kollegor.

Krav
Du innehar B-körkort, talar och skriver svenska obehindrat, är ostraffad samt saknar all form av missbruksproblematik.

Ansökan
Maila CV, personligt brev samt löneanspråk till jobb@cemi.se med rubricering "Fastighetsskötare". Tjänsten tillsätts snarast möjligt. Urval görs löpande. Prövotid tillämpas.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Telefon 0774400990
Email Mejla Cemi AB
Område Solna
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cemi.se
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cemi har förvaltat fastigheter sedan 1999. Under åren har vi samlat på oss mängder med kunskap och erfarenhet samt ett brett kontaktnät som kommer alla våra kunder till nytta. Vi är idag en heltäckande leverantör och erbjuder bland annat teknisk och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, renhållning, mark- och trädgårdsskötsel, badvattenrening, lokalvård samt bygg och hantverk med mera. Bland våra kunder återfinns kommuner, kommeriella fastigheter, bostadsrättsföreningar, badanläggningar, hotell- och konferensanläggningar. Läs mer om oss på www.cemi.se