Drifttekniker till driftcentral på Karolinska sjukhuset

Drifttekniker till driftcentral på Karolinska sjukhuset

Om tjänsten

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Deras tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i deras tekniska kompetens och deras heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters ochindustrianläggningars hela livscykel.

Nu söker vi två kollegor till Karolinska sjukhusets driftcentral i Solna.

Driftcentralen är bemannad året runt på dygnets alla timmar.
Karolinska sjukhuset är ett utav landets största akutsjukhus och byggnaderna som ingår i sjukhusområdet ställer höga krav på driftsäkerhet och kompetens. Är du en person som trivs med att lösa problem och att vara där det händer, då har vi jobbet för dig.

Som drifttekniker på driftcentralen ingår du i en grupp om 8 personer som ansvarar för det dagliga arbetet i driftcentralen. Några av de arbetsuppgifter som man ansvarar för är: sjukhusets automationsövervakningssystem, reservkraft, rörpost mm. Efter kontorstid arbetsleder driftcentralen de akutinsatser som krävs.
Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system och planering/utförande av förebyggande underhållsarbete på de ingående systemen.

Viktigt är att du är engagerad, serviceinriktad och tycker om kundkontakter, samt att du kan jobba både självständigt och i team.

För att arbeta som drifttekniker hos oss bör du vara stresstålig samt vara en kreativ problemlösare.

I rollen ingår
 • Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen.
 • Delaktighet i sjukhusets energimål.
 • Uppföljning och återrapportering.
 • Planering av eget arbete.
 • Utföra tekniska serviceuppdrag.
Din profil
 • Driftteknikerutbildning eller likvärdig teknisk utbildning.
 • Kunskaper inom styr & regler, ventilation, el eller kyla.
 • Flerårig erfarenhet av tekniskt arbete.
 • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter.
 • SCADA-kompetens är meriterande.
 • Erfarenhet inom reservkraft är meriterande.
 • Kunskap om energiarbete är meriterande.
 • B-körkort är önskvärt men ej ett krav.
Arbetsvillkor:
Heltid.
Skiftarbete ingår.
Önskeschema
Individuellt anpassad introduktion.

Låter det intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2016 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?
Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring ansvarig rekryterare Louisa Björklund: 073 420 55 13

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Louisa Björklund
Telefon 0734205513
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 8 nov (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss