Talent Acqusition Specialist

Talent Acqusition Specialist

Är du service minded med en passion för att knyta långsiktiga relationer med kandidater? Har du erfarenhet av rekrytering och vill ta nästa steg i din utveckling? Har du ett intresse för Employer Branding och att attrahera framtida medarbetare? Då har vi den perfekta tjänsten till dig som Talent Acqusition Specialist hos oss!

Såhär jobbar en Talent Acqusition Specialist på Carlsberg Sverige
Som Talent Acqusition Specialist ansvarar du för rekrytering och Employer Branding på Carlsberg Sverige. Du arbetar såväl strategiskt som operativt med rekrytering för att säkerställa att vi attraherar rätt kompetens till rätt tjänst och stöttar våra chefer genom hela rekryteringsprocessen, från kravprofilsmöte till att anställning. Vidare är du ansvarig för att driva initiativ och koncept för att vi ska vara den mest attraktiva och hållbara arbetsgivaren, idag och imorgon. Tjänsten ingår i vårt HR Operations team och du rapporterar direkt till HR Operations Manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ge förutsättningar för våra ledare att kunna attrahera och rekrytera kandidater genom att proaktivt och reaktivt stötta i kompetensförsörjning samt jobba med employer branding aktiviteter
 • Verka för att förenkla, anpassa och ständigt förbättra rekryteringsprocessen inom alla delar av verksamheten
 • Utbilda våra ledare i kvalitetssäkrad och komptensbaserad rekrytering
 • Vid behov, stötta operativt i rekrytering, allt ifrån urval, intervjuer och tester
 • Verka för att alla sökande till Carlsberg får bästa möjliga kandidatupplevelse
 • Delta på rekryteringsmässor
 • Delta i koncerngemensamma forum inom rekrytering och employer branding
 • Ansvarig för karriärsida och dess innehåll
 • Ansvarig för on- och off boarding
 • Kontaktperson för externa samarbetspartners (tex. testleverantör, rekryterings- och bemanningsföretag)
 • Genomföra search till specifika roller

Vad vi letar efter
Du har universitetsutbildning inom PA eller likvärdigt samt minst 5 års erfarenhet av att arbeta med rekrytering, gärna med kommersiellt fokus. Vi söker dig som har god kunskap om kompetensbaserad rekrytering och som känner dig trygg med att ansvara för rekryteringsverksamheten inom Carlsberg. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inhouse på ett globalt företag inom FMCG och/eller producerande verksamhet men inget krav. Då vårt koncernspråk är engelska är det ett krav att du talar och skriver flytande engelska och svenska.

Som person är du service minded och resultatinriktad med ett proaktivt arbetssätt. Du är initiativrik och kreativ med ett tydligt leveransfokus. För att trivas i rollen som Talent Acqusition Specialist är det viktigt att du är strukturerad och noggrann samt att du brinner för att arbeta med människor.

Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang! Som Talent Acqusition Specialst erbjuds du en central roll i Carlsberg koncernen med cirka 40 000 anställda och den fjärde största bryggerikoncernen i världen som säljer produkter i över 150 marknader. I denna roll arbetar du med många olika kontaktytor vilket skapar goda förutsättningar för att lära känna hela verksamheten. Det är ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter att växa inom bolaget, både inom Carlsberg Sverige och andra Carlsberg marknader. Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar, Agera".

Låter det intressant?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår
Talent Specialist via mail rekrytering@carlsberg.se. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-06-27. Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail, vi uppmuntrar dig att söka via systemet.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.