Canon söker B2B säljare

Canon söker B2B säljare

Trivs du att arbeta som säljare och tilltalas du av att arbeta relations- och resultatorienterat? Canon är ett internationellt företag som erbjuder frihet under ansvar och karriärutveckling vid prestation. Ta steget redan nu och sök idag.

Den digitala transformationen förändrar både individer och organisationers beteende. Ny teknik möjliggör nya digitala lösningar och ökad effektivisering av affärsprocesserna. Canons breda och väletablerade produkt- och tjänsteutbud för informationshantering hjälper stora och medelstora företag över hela världen att förädla sina processer, så att de är redo att möta morgondagen.

Om tjänsten
Vi hjälper Canon att hitta resultatdrivna medarbetare med uppgift att bearbeta och utveckla både nya och befintliga kunder i Stockholmsområdet. Med rätt inställning erbjuds du möjlighet att ta nästa steg i din personliga utveckling och i din karriär tillsammans med ett spännande och globalt företag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att driva hela försäljningsprocessen och efter påbörjat samarbete även förvalta och utveckla relationen till den då befintliga kunden. Ditt fokus kommer att vara fördelat mellan uppsökande nykundsbearbetning och bearbetning av befintliga kunder inom medelstora företag.

Ditt arbetsområde är Stockholm med omnejd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i tjänsten kommer att vara:
  • Ansvar för hela försäljningsprocessen
  • Fokus på nykundsbearbetning
  • Utveckla befintliga kunder
  • Arbeta utifrån uppsatta budgetmål tillsammans med ett drivet och engagerat team
Vad vi ger
Hos Canon får du det stöd och den uppmuntran du behöver för att växa, från personer som delar din ambition. Vi investerar i din professionella utveckling för att hjälpa dig att lära dig och utvecklas i din roll med oss. Du finner ledare som ger dig frihet att utforska nya saker och ett team där kunskap delas öppet.

Vad vi förväntar oss av dig
Vi behöver människor som kan uppnå det exceptionella genom att arbeta tillsammans, som har modet att riskera nya sätt att göra saker och har förmågan att se världen som deras kunder ser den. Vi letar efter kreativa problemlösare som dig som är beredd att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant av en ständigt föränderlig värld.

Vad du kommer att behöva
Vi söker efter dig som har rätt inställning och viljan att göra affärer. För att trivas i rollen är det viktigt att du som person är uthållig, strukturerad och van att arbeta med uppsökande försäljning. Tjänsten riktar sig mot dig som gillar att göra affärer och passar dig som har ett par års arbetserfarenhet inom försäljning.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Körkort B
Mer information
I denna rekrytering samarbetar Canon med Adecco. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Adeccos rekryteringskonsult, Sara Höglund sara.hoglund@adecco.se, tfn 073 684 73 23. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Adecco rekryterar med fokus på mångfald.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju alternativt videointervju. De som går vidare efter det får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord försöker vi i alla rekryteringar skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Läs mer om oss via http://canonbusinesscenter.se/

Canon berikar liv och företag på nya sätt. Du kan spela en roll för att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

Du kan förvänta dig det exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildhanteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: KAM, AM, företagssäljare, säljare, försäljning, distriktssäljare, Account manager, Key Account Manager, utesäljare, IT-säljare, IT säljare, säljare, fältsäljare, sales, IT, IT solutions, IT lösningar, IT sales, fieldsales, IT leverantör, molntjänster, cloud solutions, MPS, B2B-försäljning
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.