HR-Professional Generalist till CGM

HR-Professional Generalist till CGM

Till CGM söker vi nu en HR-Generalist! I din roll som HR-Generalist kommer du ingå i ett internationellt HR-team och framförallt arbeta nära tre kollegor i Sverige för att utveckla och stötta verksamheten med alla delar inom HR. Det här är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid på minst sex månader med mycket goda möjligheter att bli direktrekryterad i en fast anställning Önskad start inom 1-2 månader. Kunden har sitt fina kontor i Solna och det finns möjlighet att arbeta hemma några dagar i veckan!
Det svenska HR-teamet stöttar två olika juridiska enheter, CGM Sweden AB och CGM Medical LAB AB. Verksamheterna finns på i 3 olika orter; Solna, Göteborg och Borlänge. Detta innebär att resor kan förekomma i rollen.

I rollen som HR-Generalist arbetar du affärsnära med alla HR processer samt stöttar och coachar cheferna i olika HR-ärenden. Du rapporterar till HR Area Head för Northern & Western Europe.

Arbetsuppgifter
  • Arbeta nära cheferna och stötta dem konsultativt i olika, breda HR-ärenden
  • Tillsammans med det svenska HR-teamet utveckla både lokalt, och/eller i linje med koncernen, företagets alla HR-processer och rutiner
  • Vara ansvarig för vissa HR-processer och driva/projektleda dem löpande under året
  • Stora möjligheter samt frihet att självständigt ansvara för ditt dagliga arbete
Kvalifikationer
  • Högskoleutbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
  • Några års erfarenhet av brett HR-arbete.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Workday. Då det är det system som vi ska implementera globalt from september.
Om dig
För att lyckas i rollen tror vi att du har god kommunikation och är serviceinriktad eftersom rollen innebär många kontaktytor och nära kontakt med chefer i organisationen. I arbetet är du noggrann och strukturerad och visar det genom att du trivs att driva ditt eget arbete på ett självständigt vis. Du kommer att vara med i ett engagerat och varmt team som arbetar tillsammans mot samma mål.

Om CGM
Vi på CompuGroup Medical (CGM) arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och Abdullah Uzunel (abdullah.uzunel@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.