Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Till vårt servicekontor i Solna söker vi dig - utvecklingsinriktade, engagerande och drivande Redovisningsekonom - med erfarenhet av det dagliga jobbet på en ekonomiavdelning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på huvudkontoret i Solna.

Dina arbetsuppgifter:
  • Ansvar för leverantörs- och kundreskontra
  • Hantera kassauttag och utlägg
  • Löpande bokföring
  • Reserveringar och periodiseringar
  • Kontoavstämningar
  • Bokslutsarbete
  • Driva förbättringsprojekt
Byggmax erbjuder

Du får en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad.

Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna. För rätt kandidat finns det utvecklingsmöjligheter med ansvar för ett av Byggmax bolag, vilket inkluderar fler redovisningsuppgifter, samt analysera och säkra balans- och resultaträkning.

Du kommer att tillhöra ett redovisningsteam på 6 personer, där arbetet präglas av ansvar, respekt, engagemang och att vi alltid ger 100 %.

Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet som redovisningsekonom och gärna i större företag med mycket transaktioner. Du har ett genuint intresse för leverantörreskontrans hela flöde och gillar att jobba med optimering av det dagliga arbetet.

Som person är du positiv, analytisk, engagerad och du har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Du är en lagspelare som även kan jobba självständigt. Du gillar att ta ansvar och visa resultat genom ett proaktivt tänkande.

Du tycker om att arbeta i en miljö med stor förändringstakt och trivs på en prestigelös arbetsplats med högt i tak och där människor har nära till skratt. Du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete.
Mer info
Kontaktperson Jenny Dahlberg
Email Mejla Jenny Dahlberg
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggmax vill att alla hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga sina byggprojekt. Alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill renovera inne, ute eller i trädgården. På Byggmax strävar vi allesammans mot samma mål - att se till att hemmasnickarna får den möjligheten.

Byggmax har hundratals butiker och en exploderande e-handel. Ända sedan starten 1993 har affärsidén varit att vara det bästa och billigaste alternativet för både hemmasnickare och proffs som vill ha byggmaterial av bra kvalitet. Från att ha varit en ettrig uppstickare har Byggmax expanderat i både Sverige, Norge och Finland och är nu en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagsskultur har gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. I Byggmax Group ingår även Buildor och Skånska Byggvaror.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare!