Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Hur skulle det vara om nästa steg i karriären innebar att arbeta med leverantörsreskontran för butikskedjan Byggmax bolag i Sverige, Norge och Finland? Att påverka och effektivisera arbetssättet för hantering av bolagets omkostnadsflöde? Då är kanske Byggmax din nästa arbetsplats.

Här kommer du att arbeta tillsammans med fem fantastiska kollegor och hantera omkostnadsfakturor för Byggmax tre bolag i Sverige, Norge och Finland. Det är viktigt att du kan ta eget ansvar samtidigt som vi har en stor laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Scanning och verifiering av omkostnadsfakturor i systemet Readsoft
  • Kontering och utskick av fakturor för attest i affärssystemet IFS applications
  • Periodisering och reservering av kostnader
  • Visst bokslutsarbete
  • Tillsammans med gruppen utveckla rutiner och arbetssätt
  • Ge service till medarbetare i attestflödet
  • Kontakt med leverantörer
  • Övrigt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning
Vi söker dig som har något/några års erfarenhet av liknande arbete på en ekonomiavdelning.

Som person är du positiv, engagerad och har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Du tycker om att arbeta i en miljö där du med ditt driv och engagemang kan göra skillnad. Du trivs på en prestigelös arbetsplats med högt i tak där människor har nära till skratt.

Erfarenhet av programmet Readsoft och/eller IFS Applications 9.0 är meriterande.
Mer info
Kontaktperson Annika Rodensjö
Email Mejla Annika Rodensjö
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggmax vill att alla hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga sina byggprojekt. Alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill renovera inne, ute eller i trädgården. På Byggmax strävar vi allesammans mot samma mål - att se till att hemmasnickarna får den möjligheten.

Byggmax har hundratals butiker och en exploderande e-handel. Ända sedan starten 1993 har affärsidén varit att vara det bästa och billigaste alternativet för både hemmasnickare och proffs som vill ha byggmaterial av bra kvalitet. Från att ha varit en ettrig uppstickare har Byggmax expanderat i både Sverige, Norge och Finland och är nu en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagsskultur har gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. I Byggmax Group ingår även Buildor och Skånska Byggvaror.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare!