Butiksekonom till Byggmax

Butiksekonom till Byggmax

Söker du nya utmaningar, är driven, gillar volym och samtidigt intresserad av att utveckla- och effektivisera arbetssätt? I så fall kanske nästa steg i din karriär är att arbeta hos butikskedjan Byggmax i vårt butiksekonomteam! Här har vi hand om Byggmax nordiska bolags kund- och leverantörsreskontra, bokföring, kassaredovisning och bokslut.

Byggmax värdeord är; Ansvar, Respekt, Roligt, Positiv Attityd, Engagemang och 100% och de värdeorden genomsyrar oss i allt vi gör och hur vi är.

Hos oss kommer du att få möjligheten att arbeta tillsammans med engagerade kollegor, där var och en är duktiga på att ta eget ansvar, samtidigt som vi har en stor laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål, både avdelningens och företagets.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Scanning och verifiering av omkostnadsfakturor i Readsoft.
  • Kontering och utskick av fakturor för attest i affärssystemet IFS Applications 9.0
  • Periodisering och reservering av kostnader
  • Ge service till medarbetare i attestflödet
  • Kontakt med leverantörer
  • Tillsammans med gruppen utveckla rutiner och arbetssätt
  • Visst bokslutsarbete (avstämningar, reserveringar mm)
Vi söker dig som är i början av din yrkeskarriär och har erfarenhet av liknande arbete på en ekonomiavdelning, gärna en ekonomiavdelning som hanterar större volymer.

Som person är du positiv, engagerad och har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Du tycker om att arbeta i en miljö där du med ditt driv och engagemang kan göra skillnad. Du trivs på en prestigelös arbetsplats med högt i tak där människor har nära till skratt. Erfarenhet av programmet Readsoft och/eller IFS Applications 9.0 är meriterande men inget krav.

Rekryteringsprocessen håller på för fullt och intervjuer kommer att hållas löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Annika Rodensjö
Email Mejla Annika Rodensjö
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggmax önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Alla som arbetar på Byggmax strävar efter samma mål - att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det.

Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt över 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare!