Utvecklare inom C / C++ eller SQL till Props Utility Solution

Utvecklare inom C / C++ eller SQL till Props Utility Solution

Är du nyexaminerad eller har något års erfarenhet av systemutveckling? Kunskaper inom C, C++ eller SQL? Är du redo för nya utmaningar och vill växa i en utvecklande roll hos Props Utility Solutions? Hos Props värderas din personliga utveckling och en positiv och lösningsfokuserad kultur.

Om företagetProps Utility Solutions är en svensk leverantör av flexibla och prisvärda mjukvarulösningar till energibolag, telekombolag, bredbandsbolag och banker. Personalen på Props har tidigare utvecklat bland annat fyra framgångsrika generationer av faktureringslösningar som idag betjänar över 22 miljoner slutkunder över hela Europa. På företaget finns en hög teknisk kompetens och du erbjuds därför goda möjligheter att utveckla din tekniska kompetens.

På det nyrenoverade kontoret vid tunnelbanan i Solna Strand råder en härlig kultur där eget ansvar genomsyrar verksamheten. Arbetet bedrivs på det sättet som passar medarbetaren och arbete varvas med sociala aktiviteter så som tv-spel och flipperspel. Du kommer att få ta stort ansvar från dag ett vilket på sikt också kommer att utökas allt eftersom att du blir trygg i rollen. Tillsammans med några av världens bästa utvecklare inom fakturering, integration och internationell energimarknad har du nu chansen att ta nästa steg i din karriär.

ArbetsuppgifterI rollen som systemutvecklare deltar du i olika projekt för att förbättra och utveckla företagets produkter och dess kringprodukter. Du har i rollen fokus på problemlösning och arbetar till en början nära seniora utvecklare för att få goda möjligheter till att utvecklas. Allt eftersom att du lär dig och får förståelse för kringprojekt, domänen och programmeringssättet kommer du själv få ansvara för utveckling av företagets produkter. Inom ramen för de olika projekten arbetar du mot kunskapsmål alternativt uppsatta deadlines där du både kompetens- och personlighetsmässigt får en snabb utvecklingskurva.

Props arbetar i en Microsoftmiljö och det är främst C++, C, .NET och SQL som används.

Formella krav
  • Högskoleutbildning inom datavetenskap/datateknik alternativt motsvarande kunskap inom området. Stor vikt läggs vid intresse och engagemang kring utveckling.
  • Kunskaper inom något av språken: SQL, C eller C++
  • Meriterande med kunskaper eller erfarenheter inom nätverk
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska
För att trivas i rollen är du öppen och prestigelös för att lära dig nya saker samt motiveras av att utvecklas i din roll som utvecklare. Du är en engagerad och nyfiken person som trivs med att ta egna initiativ i arbetet och även ta ansvar för det du åstadkommer. Då företagskulturen präglas av gemensam utveckling och kunskapsutbyte trivs du med att samarbeta nära dina kollegor där du visar en vilja för att lära.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, alexandra.enocksson@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: programmering, utveckling, systemutveckling, SQL, .NET, C, C++, Props, MS , Nätverk, microsoft, programmerare, datavetenskap, datateknik, backend
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.