Senior projektledare inom bygg / infrastruktur / omgivningspåverkan

Senior projektledare inom bygg / infrastruktur / omgivningspåverkan

Vill du arbeta som projektledare inom omgivningspåverkan? Har du erfarenhet av projekt inom bygg- och infrastruktur? Vi söker dig som vill ta dig an en spännande och varierande roll hos engagerade Bergsäkra.

Om företagetBergsäkers affärsidé är att skapa trygghet för byggaktörer och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt. Bergsäker är i dag marknadsledande och erbjuder riskbedömningar och mätningar som syftar till att minska skador eller risker på byggprojektets omgivning eller närliggande byggnader. Bergsäkers kunder är främst byggherrar och entreprenörer. Att ha mycket nöjda kunder är av stor vikt för Bergsäkers framtida utveckling och ambitionen är att utifrån en hög nivå fortsätta med att öka kundernas nöjdhet och deras förtroende för Bergsäker.

Idag finns Bergsäker på sju orter i Sverige, antalet anställda är cirka 40 och ambitionen är fortsatt tillväxt. Bergsäker söker nu en Senior projektledare inom omgivningspåverkan till vårt Stockholmskontor i Solna som består av 10 medarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som Senior Projektledare hos Bergsäker leder du projekt gällande omgivningspåverkan. I projekten du leder ansvarar du för att information når ut till berörda vid ett visst byggprojekt och håller en tät dialog till beställare. Du ansvarar för riskanalyser och kontrollprogram gällande t.ex. besiktning, mätning av vibrationer, buller, sättningar, automatisk mätning av grundvatten, markrörelser, portryck mm. Genom din täta dialog med beställare månar du om kundnöjdheten och tillsammans med beställaren hittar ni de bästa lösningarna för projektet. I rollen har du även ett budgetansvar och gör uppföljningar av projekt.
Arbetsuppgifterna är varierande och innebär kontakter både internt och externt och du kommer med din kompetens och erfarenhet att vara en väldigt viktig kugge i Bergsäkers organisation.

Formella krav
  • Du har varit ansvarig för eller delaktig i projekt kring omgivningspåverkan inom infrastruktur- och byggprojekt av omfattande storlek
  • Du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från bygg och anläggningsbranschen, antigen från konsultsidan eller från entreprenadsidan.
  • Teknisk högskole- eller YH-utbildning med relevant inriktning, t ex bygg, väg och vatten eller liknande.
  • Goda kunskaper i Svenska, skriftligt och muntligt
  • B-körkort
I rollen har du flertalet kontaktytor därmed ser vi att du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, då du ofta kommunicerar med människor som är beroende av korrekt och välformulerad information. Du är strukturerad både i din planering av projekt enligt rutiner och riktlinjer men även i att planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Uppdragen är ofta omfattande i sin karaktär vilket leder till att det är viktigt att du kan arbeta effektivt samt har en hög stresstålighet då vissa perioder kan bli intensiva för att uppfylla kunders deadlines. Du motiveras av att skapa goda resultat och lösa kunders behov.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Bergsäker.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bergsäker, omgivningspåverkan, bygg, projektledare, sprängning, vibbrationsalstrande arbete, anläggning, entreprenad, konsult, byggkonsult, väg, vatten, byggprojekt, infrastruktur, infrastrukturprojekt, trafikprojekt, omgivning, besikning, mätning, buller, sättningar, mark, vibbration, syneförättning,
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.