Säkerhetstekniker till Cygate / Nätverk / Checkpoint / F5 / Cisco

Säkerhetstekniker till Cygate / Nätverk / Checkpoint / F5 / Cisco

Har du erfarenhet inom nätverk och säkerhet samt trivs i en ansvarsfull roll? Vill du arbeta i en snabbfotad miljö där du får vara med och påverka samt utveckla tjänster och processer? Vi söker dig som vill arbeta på ett ledande företag inom systemintegration.

Om företagetCygate som är en del av Telia Company är specialiserade på systemintegration för IT och telekommunikation med över 800 medarbetare i Sverige. Företaget besitter bred teknisk kompetens inom IT-infrastruktur samt är en molnleverantör med höga certifieringar. Företagskulturen präglas av starkt teknikintresse och en hög servicenivå.

Cygate söker säkerhetstekniker som vill vara med och påverka samt utveckla Cygates tjänsteerbjudande. Gruppen består av 15 medarbetare inom support och drift varav tre specialister arbetar med säkerhet. Cygate är guldpartner med Cisco strävar alltid för att ha en hög nivå av certifieringar.

ArbetsuppgifterDin roll som säkerhetstekniker innebär att du tillsammans med två andra specialister ansvarar för förvaltning och utveckling av säkerheten hos företagskunder med varierande tjänster och leverantörer. I rollen arbetar du med analys och åtgärder av sårbarheter (Threat Management). Du hjälper dina kunder med felsökning, incidenthantering, beställningar och installationer. Du agerar rådgivare inom säkerhet och får chansen att vara med och ta fram Cygates och Telias framtida tjänsteerbjudanden. Eftersom utveckling står i fokus erbjuds du möjligheten att certifiera dig inom exempelvis Checkpoint. Rollen innebär tät kontakt med kund, 2nd line och Security Operation Center (SOC).

Formella krav
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete med nätverk, brandväggar och säkerhet
  • Erfarenhet av Checkpoint, F5 och/eller Ciscos produktportfölj
  • Meriterande med certifiering i CCNP Security
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen ser vi att du tar ansvar för att driva ditt arbete självständigt samtidigt som du trivs med att till höra ett team och dela kunskaper för att utvecklas. Cygate är snabbfotade för att hålla sig i framkant vilket kräver att du är anpassningsbar och trivs i en föränderlig miljö. Du är lösningsorienterad och drivs av att ställas inför komplexa problem. Självklart har du ett brinnande intresse för teknik och säkerhet.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare martin.lotsander@bravura.se eller ring vår kandidatsupport på 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säkerhetstekniker, IT-säkerhet, telekom, security, IT-security, F5, Checkpoint, Cisco, CCNA, CCNP, CCIE, brandvägg, firewall, infoblox, Splunk, konsult, IT-konsult, ICT, telekom, telekommunikation, nätverk, säkerhet, telia, solna
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.