Marketing Automation Specialist till Telia Company Consumer

Marketing Automation Specialist till Telia Company Consumer

Detta är rollen för dig som drivs av att arbeta affärs- och datadrivet. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom Marketing Automation och vill vara med på resan att få Sveriges nöjdaste kunder genom att skapa de vassaste och mest kundspecifika erbjudandena i branschen.

Om företagetTelia Company hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader, vilket ger den bästa kundupplevelsen, hög kvalitet i näten och en kostnadseffektiv verksamhet.

ArbetsuppgifterI rollen som Marketing Automation-specialist gentemot konsumentaffären är ditt huvudsakliga ansvarsområde att utforma och följa upp den alltid pågående dialogen med Telias kunder. Tillsammans med dina kollegor i CRM tillhör du en avdelning som arbetar med att initiera och driva aktiviteter som skapar försäljning och lojalitet bland konsumentkunder. Du har en ledande roll med huvudansvaret för att öka tillväxt och utveckla kunder inom ditt ansvar tillsammans med ditt agila team. Du säkrar själv utförandet av skalbara bearbetningar i Marketing Automation systemet.

Du arbetar och blir superuser i Portrait Dialogue, företagets system för automatiserad kundkommunikation. En del av rollen innebär att bygga och konfigurera dialoger i systemet, exempelvis för att skapa och skicka sms eller e-post om en säsongskampanj till rätt kunder vid rätt tidpunkt. En annan del innebär att sitta ner med olika intressenter och samarbetspartners inom företaget för att utveckla dialoger och affärer.

Tillsammans med avdelningens projektledare planerar, strukturerar, testar, utför och följer ni upp all kundkommunikation till kunderna inom ert område. Målgruppskriterier tar du fram både självständigt och ibland med hjälp av dataanalytiker. Du får chansen att bli expert på hela flödet, affären och är involverad i samtliga steg i att påverka kundbeteenden i digitala kanaler.

Detta är en konsultroll som löper tillsvidare.

Formella krav
  • Erfarenhet av att arbeta i en affärsnära roll
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet med CRM och marketing automation
  • Erfarenhet av att arbeta med Portrait Dialogue eller likvärdigt verktyg
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet från telecom och/eller CRM
  • Akademisk utbildning, exempelvis examen inom marknadsföring
  • Erfarenhet av att arbeta som projektledare
Vi söker dig som har ett starkt affärsdriv och vill vara med och skapa ''the new generation telco'' samt bidra till att Telia har Sveriges nöjdaste kunder. Genom din kommunikativa förmåga är du skicklig på att samarbeta. Du har ett sinne för analys och öga för detaljer. För att trivas i rollen motiveras du av en arbetsmiljö där du får ta mycket egna initiativ samt där du får utlopp för din affärsmässighet samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt. Som person är du noggrann och ställer höga krav på kvalité på det arbete som du utför.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.