Kundansvarig / säljare / Sales / Field Sales / Fältsäljare till Bergsäker

Kundansvarig / säljare / Sales / Field Sales / Fältsäljare till Bergsäker

Har du ett intresse för eller erfarenhet av bygg och/eller försäljning och vill ta dig an en strategiskt viktig roll som kundansvarig hos expansiva Bergsäker? Vi söker dig som är uthållig och lockas av att bygga långsiktiga relationer till en roll på Bergsäker som du får vara med och skapa!

Om företagetBergsäker startade 1972 och har sedan dess blivit en partner att lita på inom tjänster för att minimera större byggprojekts omgivningspåverkan. De erbjuder riskbedömningar och mätningar som syftar till att minska skador eller risker på byggprojektets omgivning eller närliggande byggnader.

Bergsäker är verksamma inom fyra regioner i Sverige, i denna roll utgår du från Stockholmsregionen. På kontoret i Solna sitter cirka 10 stycken.

ArbetsuppgifterSom kundansvarig hos Bergsäker arbetar du med att bygga upp och skapa din egen kundbas inom branschen. Det är en roll där du tillåts att vara kreativ för att kartlägga branschen och på så sätt skapa kontakt med potentiella kunder. Du tänker strategiskt i dina kundkontakter och fokuserar på kunder där det finns ett dagsaktuellt behov, men även där det på en längre sikt kan uppstå ett behov. Du tillåts att ta stort eget ansvar för att bygga starka och långsiktiga relationer till dina kunder.

I dina arbetsuppgifter ingår att ta vidare dialog med de kunder som söker sig till Bergsäker, men även att själv hitta kunder och presentera Bergsäkers tjänster inom omgivningspåverkan. Vidare ingår även offerthantering i samråd med regionchef där du dels arbetar med privata kunder, men även offentliga upphandlingar. Dina potentiella kunder är både privata byggbolag men även kommunala och statliga bolag.

Eftersom rollen är ny på Bergsäker kommer du att ha möjlighet att vara med och utforma ansvarsområden och arbetssätt. Till en början kommer du kommer att få en upplärning om branschen, Bergsäker och deras tjänster. Du har ett tätt samarbete med, och rapporterar till, regionchefen för Stockholmsområdet.

Formella krav
  • Erfarenhet av att arbeta inom bygg och/eller försäljning
  • B-körkort
  • Goda svenskkunskaper i både i tal och skrift
Eftersom rollen till stor del handlar om att skapa relationer trivs du i sociala sammanhang och är bra på att skapa kontakt med nya människor. Eftersom du arbetar med olika typer av kunder ställs även krav på att du är flexibel och anpassningsbar. Du bör trivas med att få ta stort eget ansvar eftersom du kommer att få vara med och utforma rollen, arbetsuppgifter och processer. Med en positiv inställning, driv och uthållighet så har du goda förutsättningar för att lyckas i rollen!

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundansvarig, säljare, Sales, Field Sales, Fältsäljare, Account Manager, bygg, mark, omgivningspåverkan, anläggning, AM, b2b, företagssälj
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.