IT-projektledare / IT Project Manager / Svenska Fotbollförbundet / SvFF

IT-projektledare / IT Project Manager / Svenska Fotbollförbundet / SvFF

Är du en projektledare som gillar att arbeta med varierade arbetsuppgifter och många kontaktytor? Vi söker dig som motiveras av ett helhetsansvar och som trivs i en samordnande roll där du får skapa förutsättningar för framgång hos Svenska Fotbollförbundet.

Om företagetSvenska Fotbollförbundet är Sveriges största idrottsförbund. De är omkring 130 anställda och IT-avdelningen består av 7 personer. Svenska Fotbollförbundet har till uppgift att främja och administrera fotbollen i landet och att företräda den utom landet. Svenska Fotbollförbundets övergripande mål är att nationalsporten fotboll ska förbli Sveriges största och ledande idrott.

ArbetsuppgifterSom IT-projektledare hos Svenska Fotbollförbundet har du det övergripande och strategiska ansvaret för att planera och leda flera små och mellanstora projekt parallellt. Du ansvarar för upprättande av kravspecifikationer, budget, tids-, leverans-, och resursplanering för projekten samt för rapporteringen. Projekten är i regel omkring 1-6 månader långa och du leder projektteam om 4-5 deltagare från verksamheten. Du driver även IT-relaterade projekt kopplade till andra delar i fotbollsrörelsen och har kontakt med föreningar och leverantörer. Som projektledare är du med från kravställning till en driftsatt lösning. Du har systemansvar för några av våra IT-system och genomför utbildningar med användare kopplat till dessa.

Du ges möjligheten att arbeta i en förändringsbenägen och framstående miljö med en stor spännvidd där du får vara med att påverka och utveckla.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom IT eller teknik
  • Flera års erfarenhet av att driva medelstora IT-relaterade projekt
  • Kunskap och erfarenhet av processer för IT-utveckling
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Som projektledare motiveras du av att driva dina egna projekt och har förmågan att få grupper att på ett effektivt sätt arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Du är van vid att strukturera ditt arbete och ha flera parallella projekt igång samtidigt. Du har ett professionellt förhållningssätt och motiveras av att bygga relationer med kunder. Vidare ser vi att du är flexibel och inte har svårigheter att omprioritera i din dagsplanering. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Du når även ansvarig rekryterare, Lisa Grönborg på 070 434 17 55 eller lisa.gronborg@bravura.se.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.