Fastighetsskötare / Utomhusmiljö / Solporten Fastighets AB

Fastighetsskötare / Utomhusmiljö / Solporten Fastighets AB

Vill du arbeta på ett familjärt företag i en roll med eget ansvar? Är du ute efter en ny utmaning och lockas av att arbeta självständigt?

Om företagetFastighetsbolaget Solporten Fastighets AB äger och förvaltar sedan 40 år fastigheter belägna i Solna, Sundbyberg, Stockholm och Enköping. Idag arbetar tolv personer på företaget, de hanterar driften och förvaltning av 24 fastigheter och ca 1000 lägenheter. Solporten är ett familjärt företag med långsiktig förvaltning som värnar om sina anställda och präglas av en öppen och prestigelös atmosfär.

ArbetsuppgifterI rollen som fastighetsskötare tillhör du ett team om fem personer där du i huvudsak ansvarar för fastigheternas inre, yttre och allmänna ytor. Du startar varje morgon på Solportens kontor i Solna för att sedan åka ut till fastigheterna med företagsbil. Du ser till att allt är rent och snyggt i och omkring fastigheterna samt att du vid behov byter glödlampor, klipper gräs samt löser fel anmälda av hyresgäst, såväl inne i lägenhet som i fastigheten i övrigt. Vidare ansvarar du över rondering inom fastigheten inklusive brandsäkerheten där du säkerställer att alla utrymmen är fria och att rökluckor fungerar. I övrigt stöttar du dina fyra kollegor. Vanligtvis avslutar du dagen på kontoret där du attesterar fakturor och svarar på mejl. Solporten arbetar med mobil arbetsorderhantering.

Formella krav
  • Gymnasieexamen
  • Tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel eller fastighetsbranschen
  • Körkort B
  • Flytande i svenska, engelska ses som meriterande
För att passa i rollen som fastighetsskötare hos Solporten är du driven och kan visa på ett stort ansvarstagande för arbetsuppgifterna. Eftersom du kommer ha kontakt med hyresgästerna trivs du med sociala kontakter och har en fallenhet för service. Det är av största vikt att du är initiativrik och kan se omgivningen utifrån hyresgästernas perspektiv och förstår vad som behöver göras för en positiv boendeupplevelse. I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Solporten.

Start: September
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighet, fastighetsskötare, fastighetsskötsel, fastighetsarbetare, skötare, vaktmästare, solna,
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.