Drifttekniker / It-tekniker / Backup / Storage

Drifttekniker / It-tekniker / Backup / Storage

Vill du vara en del av ett vasst team som brinner för IT? IT-Total erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö som präglas av drivkraft och glädje.

Om företagetMed stort engagemang och hög kvalité levererar It-total säker och kundanpassad IT-infrastruktur oavsett om det handlar om lokala lösningar, hybridlösning, en molntjänst eller komplett IT-drift. Företaget besitter en gedigen driftkultur, med många års erfarenhet av att leverera IT som tjänst. IT-Total erbjuder över 25 års erfarenhet inom avancerad IT-integration och de vassaste konsulterna i branschen. IT-Total arbetar tillsammans med mindre företag till större organisationer som ställer höga krav på kompetens, säkerhet, tillgänglighet och IT som fungerar dygnet runt årets alla dagar. IT-Total skall vara det bästa företaget för såväl kunder som medarbetare. It-Total vill ständigt expandera och vill idag utöka sitt team med konsultspecialister som idag består av ca. 10 personer.

ArbetsuppgifterSom drifttekniker på IT-Total ansvarar du för att stödja lösningsarkitekterna i arbetet med att förstå kundens behov och dess utmaningar på plats från kontoret i Solna Strand. Genom ett proaktivt förhållningssätt underlättar du kundens vardag både för stunden och inför framtiden. I och med detta ansvarar du även för att stödja uppföljning av kundunika lösningar för att säkerställa att IT-Total ständigt ligger i framkant när det gäller leverans av IT-lösningar.
Vidare arbetar du aktivt med att skapa förvaltningsplaner för den interna verksamheten och den tekniska plattformen. Stor vikt kommer även läggas vid dokumentationen kring rutiner, policys, instruktioner, teknisk dokumentation samt kunskapsspridning till övriga delar inom driftenheten.
Slutligen ansvarar du över att ständigt arbeta proaktivt med bolagets förbättringsarbete för att kunna försäkra att IT-Total ständigt kan erbjuda de bästa lösningarna för sina kunder. Detta innebär också att du har stor inblick och engagemang gällande det arbete och de lösningar ni levererar ute hos kund.

Formella krav
  • 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper inom storage arrays, SAN och fiber channel
  • Goda kunskaper inom Veeam, Commvault eller Avamar
  • Erfarenhet av att arbeta med VMWare, vCenter, VCloud och vSphere
  • Erfarenhet från infrastruktur
  • Du uttrycker dig obehindrat i både svenska och engelska
  • B-körkort
För att trivas i rollen har du en lösningsfokuserad inställning med ett genuint teknikintresse. Du arbetar ständigt utifrån verksamhetens bästa genom att proaktivt jobba med förändring, förbättring och utveckling kopplat till IT-lösningarna. Du räds inte att på eget initiativ arbeta för din och organisationens utveckling. I ditt arbetssätt agerar du noggrant och strukturerat och känner dig trygg i att arbeta i komplexa miljöer.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos IT-Total.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Drifttekniker, drift, förvaltningsplaner, storage, backup, veeam, commvault, avamar, storage arrays, SAN, fiber channel, VMWare, vCenter, vCloud, vSphere, serverinfrastruktur, nätverk, projket, övervakning, automatisring, systemering, ISO, Windows, HP, Linux, 3PAR, ITIL, IT-Total, data, Solna, förvaltning, IT-miljö.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.