Applikationskonsult /Affärssystemskonsult till Datema

Applikationskonsult /Affärssystemskonsult till Datema

Har du ett brinnande intresse för IT och mjukvarusystem? Datema erbjuder dig en roll som applikationskonsult där du får vara en del av en framgångsresa.

Om företagetDatema har sitt huvudkontor vid Solna Strand, Stockholm, samt kontor belägna i Umeå, Borlänge, Örebro, Varberg och Oslo. Företaget utgör cirka 60 medarbetare som dagligen interagerar med varandra över våra tre affärsområden - Retail, Mobilitet och ERP. Väljer du att jobba på Datema kommer du verka i en trivsam miljö där vi arbetar målinriktat för att vara den goda arbetsgivaren. Som företag är vi experter inom Retail (självskanning), Mobilitet (transport och logistik) och ERP (affärssystemsprocesser). Våra IT-specialister, IT-konsulter och applikations-utvecklare hjälper dagligen ca 600 företag i Sverige, Norge och Danmark med tjänster och processer kring kundspecifika lösningar som tillsammans med hårdvara från världsledande tillverkare utgör en komplett leverans från ax till limpa.

ArbetsuppgifterSom applikationskonsult hos Datema är det du som tillhandahåller support, assistans och utveckling under bland annat implementeringsfasen av en ny applikation. Din främsta kompetens kommer att vara programvarorna iScala, där du är expert på affärssystemet och dess funktioner samt fakturahanteringssystemet PaletteArena.

Introduktion/utbildning i systemen kommer att ges, och stor vikt läggs vid att du tidigare haft insyn och förståelse för någon form av affärs/fakturahanteringssystem. Vidare är du behjälplig när kund stött på problem i systemet och ger support. En viktig del av arbetet ligger i förståelsen för de affärsprocesserna man befinner sig i för att kunna analysera och tillhandahålla användarna med råd i systemet.

Formella krav
  • Akademisk utbildning inom ekonomi. Meriterande om man har en kompletterande IT-utbildning.
  • Erfarenhet från en konsultroll är meriterande
  • Tidigare erfarenhet och en förståelse för affärs- och fakturahanteringssystem
  • Meriterande med förståelse och intresse för SQL och programmering samt integration av IT-system.
  • Egen bil är ett krav
För rollen ser vi att du är analytisk i ditt tänk och utan kundens förfrågan kunna ge förslag hur dem kan effektivisera sitt användande av affärssystemet iScala. Datema värderar sina kundrelationer högt, därför söker vi dig som är kvalitets- och serviceinriktad. Du motiveras av att leverera lösningar till kunder och är därmed lyhörd och noggrann i ditt handlande. Du trivs i samarbete med andra och drivs av att jobba mot deadlines. Vidare är du intresserad av ekonomi samt IT och ser därför till att hålla dig uppdaterad inom ämnet.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Datema.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: applikation, applikationskonsult, Lön, ekonomi, ekonom, ekonomiassistent, affärssystem, iScala, systemkonsult, SQL, IT, affärskonsult, IT-system, svenska, engelska, systemvetenskap, Datema, Stockholm, Solna
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.