Administratör med god systemvana till Telia Finance

Administratör med god systemvana till Telia Finance

Här söker vi dig som är en fena på Excel och som trivs med kombinationen av administration och service.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Telia Finance.

Om företagetTelia Finance är ett fristående bolag som agerar finansieringsmotor åt Telia, en av världens största teleoperatörer med över 185 miljoner kunder och 21 000 anställda. Telia Company har en global närvaro med Norden och Baltikum som huvudmarknader. Detta ger Telia Finance möjligheter att erbjuda innovativa och konkurrenskraftiga finansieringslösningar på dina villkor. De vill helt enkelt göra det möjligt för alla Telias kunder att hitta precis rätt lösning som passar för såväl dagens som framtidens telekombehov.

ArbetsuppgifterHär blir du en del av ett team om 13 personer som jobbar med avtalshantering för Telia Finance kunder. Inom teamet hanteras hela processen från uppstart av leasingavtal till förvaltning och kundservice under avtalstiden samt avslut av avtal och återkallelse av uthyrd utrustning såsom mobiltelefoner och datorer. I denna roll hanterar du administration och kundkontakt när avtalet avslutas. Det innebär mycket arbete i affärssystem och Excel för framtagning av underlag och specifikationer på vad respektive kund har hyrt för utrustning. Du hanterar stora mängder data som du sorterar, analyserar och skapar rapporter utifrån. I vissa fall behöver du också ställa ut fakturor på utrustning som inte återlämnats.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av administrativt arbete
  • Goda kunskaper i Excel
  • God systemvana
  • Meriterande med erfarenhet av att ställa ut fakturor
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
För att lyckas i rollen ser vi att du är bra på att pivotera och analysera stora mängder data, och dra slutsatser utifrån dessa. Du jobbar självständigt och är noggrann i ditt arbete. Förmågan att kombinera administrativt arbete med kundkontakt ser du som en fördel och servicekänsla kommer naturligt för dig. Vidare har du ett logiskt tänkande och är initiativtagande när du driver ditt arbete framåt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: enligt överenskommelse, önskvärt senast 1 mars
Plats: Stockholm, Solna
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administration, system, Excel, ekonomi, systemadministratör, support, finans, administratör, Telia Finance
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.