Customer Service på deltid till Bisnode Dun & Bradstreet

Customer Service på deltid till Bisnode Dun & Bradstreet

Nu söker vi en medarbetare till Bisnode Dun & Bradstreets team inom Customer Service i Solna!

Letar du deltidsjobb och brinner för service - läs vidare! Vi söker dig som vill utvecklas inom service samtidigt som du får chansen att jobba i ett dedikerat och motiverat team! I denna roll kommer du att arbeta 5 dagar i veckan mellan 10:00-15:00 måndag till fredag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu för Bisondes räkning en Kundservicemedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Bisnode Dun & Bradstreet. Tanken är att du efter 6 månader kommer bli överrekryterad till Bisnode.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bisnode Dun & Bradstreets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds:
  • En utvecklande roll i en dynamisk miljö
  • En gedigen introduktion och upplärning för att skaffa sig de verktyg som öppnar upp för att med tiden axla mer ansvar.
  • En långsiktig arbetsgivare med fokus på medarbetaren
Arbetsuppgifter
I rollen som Customer Service Agent fungerar du som en länk mellan D&B och kunden, som i detta fall är privatpersoner. Det är du, som tillsammans med dina kollegor i teamet, som ser till att kunden får ett professionellt och trevligt bemötande på både telefon och mail. Du hjälper kunden att hitta rätt och lösa problem, i ärenden som rör kreditfrågor. Customer Service är företagets hjärta och det är här kunderna får ett första intryck.

Vi söker dig som
  • Vi söker dig som har erfarenhet av service samt god datavana och intresse för IT/teknik. Detta är en tjänst för dig som vill utvecklas och växa, i en serviceinriktad tjänst.
  • Du trivs i en miljö där tempot stundtals är högt och klimatet dynamiskt!
  • Du motiveras av samarbete och laganda, samt skulle beskriva dig själv som snabblärd, anpassningsbar och nyfiken.
  • Du kan prata flytande svenska och engelska
Det är starkt meriterande om du har kunskaper i norska, danska, finska eller tyska.

Då telefonen är ditt främsta verktyg ska du känna dig trygg och bekväm med detta. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift, samt känner dig mycket bekväm med datorn och att lära dig nya system. Har du erfarenhet av Salesforce är det meriterande.

Arbetstid måndag-fredag (helgfria dagar) klockan 10-15 (30 min lunch) enligt överenskommelse.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Deltid/ 60-30% - 10-15 vardagar
STAD: Solna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 10 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!