Ekonomiassistent till Kundreskontra

Ekonomiassistent till Kundreskontra

Bilia söker nu en engagerad ekonomiassistent till sitt kundreskontrateam i Solna. Som ekonomiassistent ingår du i kundreskontrateamet som idag består av 7 personer. Vi erbjuder dig en spännande, modern och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att just du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker nu en ekonomiassistent där de dagliga arbetsuppgifterna bl.a. består av placering av inbetalningar, kravhantering, avstämningar, utredningar, analysarbete och faktureringsarbete. Vi arbetar i enlighet med Lean-modellen, varför det är viktigt att du trivs med att jobba med ständiga förbättringar i det dagliga arbetet.

Vad vi önskar av dig
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
  • Erfarenhet från en reskontraavdelning med större volymer.
  • God datorvana, goda kunskaper i Officepaketet.
  • Erfarenhet av boksluts- och redovisningsarbete är meriterande. Liksom viss kredit-hantering/handläggning. Även erfarenhet i system som IFS, Tacdis och Sveainkasso är meriterande.
  • Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska.
Personliga egenskaper

Som person är du affärsmannamässig och positiv. Du har sinne för detaljer, är strukturerad och noggrann. Vi ser gärna att du är driftig och tar egna initiativ inom givna ramar. Då vi är en servicefunktion mot kunder och ut mot organisationen krävs det att du är social och tycker om att ha mycket kontakt med kunder och kollegor via telefon och e-post. Arbetet innebär perioder av hög arbetsbelastning varför det är viktigt att du snabbt ser vad som behöver göras, att du kan prioritera men även har respekt för deadlines.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid på Bilia AB i Solna. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Carl-Fredrik Hillberg
Telefon 010-497 07 53
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com