Bavaria söker Teamledare reservdelar till anläggningen i Solna!

Bavaria söker Teamledare reservdelar till anläggningen i Solna!

Vi söker fler medarbetare som tycker det är lika roligt som vi att ge kunder en unik bilupplevelse. Medarbetare som trivs i en social och prestigelös miljö där driv och engagemang ger mycket tillbaka. Ta nästa steg i karriären och väx med oss!

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter

I rollen som Teamledare för reservdelar har du ansvar för anläggningens reservdelslager, där du operativt och effektivt stöttar ditt team mot uppsatta resultat- och servicemål. Du kommer att ha personalansvar för åtta medarbetare, samt resultat- och verksamhetsansvar. Du ingår i ledningsgruppen för servicemarknad Solna. Du kommer att arbeta med utveckling av reservdelsavdelningens verksamhet, interna processer och arbetsmetoder för att skapa en verksamhet med hög effektivitet och servicenivå mot kunder såväl som anläggningens verkstad.

Dina arbetsuppgifter omfattar;
  • Mål- och nyckeltalsuppföljning gällande artikelomsättning, kurrans av lagerförda artiklar, inventering, budget samt uppföljning på intern servicenivå.
  • Leda, motivera och förse medarbetarna med de kunskaper, kompetenser och förutsättningar som krävs för att effektivt nå gemensamma mål.
  • Utöver daglig stöttning ingår även bl.a. lönesättning, kompetensutveckling samt rekrytering.
  • Verka för och inspirera andra till att Bavarias vision realiseras genom att slutprodukten - kunden - får en Next Level-upplevelse i all kontakt med Bavaria.
  • Rutin & process. Driva och utveckla Bavarias logistikprocess för att tillsäkra att en förstklassig service.
  • Aktivt arbete med ständiga förbättringar.
Kvalifikationer

Vi söker dig med ett par års ledarskapserfarenhet från reservdelshantering, alternativt inom lager & logistik. Du har självklart B-kortkort, god datavana samt behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Du har dokumenterat goda resultat av arbete med lagerstyrning och inköp. Som person drivs du av att leda och motivera medarbetare, med ett starkt engagemang för att skapa arbets- och kundglädje. Du är handlingskraftig och ansvarsfull och du trivs i situationer där problemlösning är en naturlig del av jobbet. Vidare besitter du en förmåga att fatta snabba beslut och prioritera under högt tempo, med god struktur och ordning.

Vi kan erbjuda dig

Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att våra medarbetare ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder;
  • En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i en mycket stark och expansiv koncern med spännande produkter.
  • Kunniga och engagerade kollegor som stöttar varandra i arbetsuppgifterna.
  • Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.
Ansökan

Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande. Ansök därför redan idag via länken nedan, dock senast den 31 januari 2019. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Jan Sundqvist på tel. 08-588 936 11, jan.sundqvist@bavariabil.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Reservdelschef / Reservdelar / Lagerchef

Om Bavaria

Bavaria startades upp i Norge för 22 år sedan med en vision att förändra kundbemötandet i branschen. Grundarna ville mötas av entusiastiska och engagerade säljare, servicemottagare och mekaniker. De förväntade sig mer än vad som erbjöds. Mycket mer. Därför grundade de Bavaria.

Idag är Bavaria en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Bavaria är en del av Hedin Bil-koncernen som är ett familjeföretag grundat 1985 under namnet Hedin Bil. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden med 2 700 medarbetare. I.A. Hedin Bil driver sin verksamhet på 100 bilanläggningar i Sverige, Norge och Belgien och är återförsäljare för 28 bilmärken. Läs mer om oss på www.bavariabil.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bavaria Stockholm Bil AB
Hemsida http://www.bavariastockholm.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)