Bavaria Solna söker nu fler Fordonstekniker!

Bavaria Solna söker nu fler Fordonstekniker!

Bavaria startades upp i Norge för 21 år sedan med en vision att förändra kundbemötandet i branschen. Grundarna och tillika dagens ägare ville mötas av entusiastiska och engagerade säljare, servicemottagare och mekaniker. De förväntade sig mer än vad som erbjöds. Mycket mer. Därför grundade de Bavaria.

Idag är Bavaria en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kunduppplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet, passion och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?Vi söker fler medarbetare som tycker det är lika roligt som vi att ge kunder en unik bilupplevelse. Medarbetare som trivs i en social och prestigelös miljö där driv och engagemang ger mycket tillbaka. Och det är här du kommer in i bilden. Är du intresserad av att ta nästa steg i karriären och växa med oss?

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter

Till vår anläggning i Solna söker vi nu fler drivna Fordonstekniker som vill vara med på vår tillväxtresa. Som Fordonstekniker kommer du att ingå i ett team med duktiga Tekniker och Mekaniker med lång erfarenhet och omfattande utbildning. Centralt för rollen som är att ansvara för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra servicearbete av hög kvalitet. Arbetet innefattar bl.a.;
  • Utföra service och reparationer.
  • Elektronik och felsökning.
  • Förebyggande underhåll på BMW-personbilar.
Kvalifikationer
För tjänsten som Fordonstekniker ser vi att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som mekaniker/tekniker, samt en fordonsteknisk utbildning. Vidare har du också erfarenhet av arbete med komplex felsökning, god datavana samt B-körkort. För att kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. bör du behärska svenska. Har du AC-behörighet samt tidigare erfarenhet av att ha arbetat med BMW-bilar är det meriterande.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna. För oss är det viktigt att du delar vår känsla för kundservice genom ett professionellt bemötande. Rollen som Fordonstekniker innebär mycket arbete under eget ansvar, vi ser därför att du trivs med att arbeta självständigt och att du på egen hand kan söka information och hitta lösningar. Som person är du lösningsorienterad samtidigt som du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann i ditt arbete och eftersträvar alltid att uppnå kvalitet i det du levererar. Eftersom vi arbetar i team krävs det också att du är lyhörd, har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga. Du förstår vikten av goda relationer med såväl medarbetare som kunder samt har både vilja och intresse för att hjälpa andra.

Vi kan erbjuda dig
Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder;
  • En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i en mycket stark och expansiv koncern med spännande produkter.
  • Kunniga och engagerade kollegor som stöttar varandra i arbetsuppgifterna.
  • Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.
  • Bra personalförmåner i form av bl.a. förskottssemester, friskvårdbidrag på 2 500 kr, 60 timmar arbetstidsförkortning, lunchförmån via Rikslunchen/Sodexo m.m.
Ansökan
Vi ser fram emot att tillsätta tjänsterna omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande.

Ansök redan idag eftersom urvalet sker löpande, dock senast den 11 juli 2018. Välkommen att ansöka via länken nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Jan Sundqvist, jan.sundqvist@bavariabil.se tel. 08-5889 3611.

Välkommen med din ansökan!
Bavaria Sverige är en del av Miklagruppen och består av fem anläggningar i Stockholm och Uppsala. Det är med stolthet vi representerar några av världens mest högpresterande varumärken, BMW och MINI. Genom våra anläggningar erbjuder vi försäljning av nya och begagnade bilar, försäljning av reservdelar och tillbehör samt service och verkstadsarbeten inom plåt och lack. Bavaria Sverige omsätter ca 2,5 Mdkr i Sverige och har ca 230 medarbetare. Läs mer om oss på www.bavariabil.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bavariastockholm.se/
Sista ansökningsdag 11 juli (19 dagar kvar)