Vikarierande Teamledare till kundserviceavdelning

Vikarierande Teamledare till kundserviceavdelning

Har du tidigare arbetat som Teamledare på en kundserviceavdelning? Drivs du av att motivera din personal och bidra med positiv energi till din arbetsgrupp? Då tror vi att du skulle trivas att vara vikarierande teamledare för vår kunds kundserviceavdelning.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu någon med tidigare erfarenhet av att leda en grupp inom kundservice för att täcka upp ett vikariat av en sjukskrivning. Uppdraget är med start omgående och tilltänkt att pågå till och med september 2021, med möjlighet till förlängning. Du kommer att fysiskt vara på plats i vår kunds lokaler i Solna under uppdraget. Det huvudsakliga ansvaret i rollen som Teamledare är att se till att det dagliga operativa arbetet fungerar, att leda teamet som gör detta och att fokusera på att tillsammans med teamet effektivisera processflödet. Du kommer inte att hantera några lönesamtal under den här perioden.

Bakgrund

Vi ser gärna att du som person är lösnings- och leveransorienterad. Du tycker om att ta stort eget ansvar samt trivs med att leda andra. Du är van vid att arbeta strukturerat och med stort leverans- och kundfokus. I din roll är det viktigt att du är fokuserad, lyhörd och prestigelös. Vid behov har du inga problem med att gå in och täcka upp för någon i teamet med diverse arbetsuppgifter som behöver göras. Du har lätt för att kommunicera, skapa och upprätthålla relationer och blir ofta beskriven som en engagerad och målinriktad teamspelare. För att lyckas i rollen bör du ha ett strukturerat och coachande förhållningsätt och trivas med ett stort ansvar. Du har lätt att samarbeta och brinner för att nå framgångar tillsammans med teamet.

Vi söker dig
  • Som har erfarenhet av att tidigare arbetat med kundservice där du haft ett nära samarbete med sälj
  • Som har erfarenhet av att ha personalansvar
  • Har ett coachande förhållningssätt och det är meriterande av att historiskt skapat en stark teamkänsla i din arbetsgrupp
  • Har förmåga att prioritera arbetsuppgifterna för sig själv och teamet
  • Du kan obehindrat arbeta på engelska och svenska
  • Det är meriterande att ha erfarenhet av serviceadministration kring medicintekniska produkter
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.

Övrig information

Företaget är beläget i Solna med mycket bra kommunikationer, restauranger och gym runt hörnet. På kontoret arbetar idag cirka 30 personer. Mer information om bolaget ges under intervjun.

Du blir anställd som konsult hos Barona och vi tillämpar kollektivavtal via Kompetensföretagen och Unionen. Tjänsten är en visstidsanställning via Barona och är som tidigare nämnt ett vikariat som planerar att pågå till och med september 2021 med möjlighet till förlängning. Tillträde för tjänsten är omgående.

Intervjuer hålls löpande och med tanke på omgående tillträda kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu!

Vid frågor om tjänsten kontakta Sara Fogelberg på sara.fogelberg@barona.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat Ageris, AMGA och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)