Kundservicemedarbetare till spännande bolag

Kundservicemedarbetare till spännande bolag

Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är kundservicerollen något för dig!

Arbetsbeskrivning

Som en del av kundserviceteamet arbetar du i en inspirerande och inkluderande atmosfär. I rollen som kundservicemedarbetare ger du kunderna särklassig service via telefon och mail. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär främst att besvara inkommande samtal från kunder som kan ha frågor om företagets produkter och erbjudanden.

Du blir en del av ett team där det är härlig stämning samtidigt som professionalism genomsyrar hela organisationen. Du kommer att arbeta hos vår kund som sitter beläget i Årstadal/Liljeholmen.

Bakgrund

Vi söker dig som är kundorienterad, strukturerad och lättlärd. Du motiveras av att påverka och hjälpa såväl kunder som interna avdelningar och trivs i en miljö där det händer mycket. Vidare har du en god förmåga att kommunicera på ett förtroendegivande sätt och är bekväm med/har vana av att arbeta med telefonen som redskap. För att bli framgångsrik hos oss är god service en självklarhet för dig. Du har en hög arbetsmoral, har ett flexibelt förhållningssätt och kan naturligt skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Vidare trivs du med att jobba i team men tar samtidigt eget ansvar för att driva dina egna ärenden.

Vi söker dig som
  • Är en positiv lagspelare och som har lätt för att komma in i en arbetsgrupp
  • Är ansvarstagande, noggrann och förstår betydelsen av din del av affärskedjan
  • Är förebild för dina kollegor genom ditt positiva mindset och förmåga att vara lösningsorienterad
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Vidare har du ett intresse för service och administration.
Om bolaget

Organisationen erbjuder dig en stimulerande, familjär och händelserik arbetsmiljö. Tjänsten är en visstidsanställning under 1-2 månader, med det kan finnas möjlighet till förlängning.

Fast lön samt tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal. Tjänsten är på heltid och tillträds omgående enligt överenskommelse.

Intervjuer hålls löpande och med tanke på omgående tillsättning kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se
Mer info
Kontaktperson Sofie Eriksson
Telefon 0725112120
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (3 dagar kvar)