Redovisningsekonom med lönekunskaper till bolag i Solna

Redovisningsekonom med lönekunskaper till bolag i Solna

SNABBFAKTA:

Omfattning: Allt från 50-100%
Arbetstider:
Flexibelt anpassat till omfattning
Ort:
Solna
Startdatum:
Augusti/September

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS:

Vår kund är ett av de ledande serviceföretagen för nordiska tågoperatörer.
Genom tydlig målsättning, hög kompetens och effektivt genomförande stärker vi tågbolagens leveransförmåga. De har erfarenhet och förmåga att vara en ledande kraft i hela branschens kompetensförsörjning med rekrytering av både förare och mekaniker.

De söker nu en Redovisningsekonom/Löneadministratör med start i augusti/september. Din roll som Redovisningsekonom kommer att innefatta löpande redovisning samt löneadministration vilket ställer krav på att du tidigare arbetat med just dessa arbetsuppgifter. Vår kunds ekonomiteam är idag uppbyggt så att denna roll kan vara både en del- och heltidstjänst. Vi söker därför dig som vill jobba deltid och dig som vill jobba heltid. Arbetstiderna anpassas utefter den omfattning du anställs på.
  VEM ÄR DU?

  Vi söker dig som:
  • Har minst ett par års erfarenhet av löpande redovisning och löneadministration
  • Har en högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
  • Meriterande är tidigare arbete på Redovisningsbyrå
  Du är kommunikativ med god samarbetsförmåga och drivs av att få med dina kollegor i utvecklingen. Vidare ser vi att du är strukturerad och arbetar självständigt.

  VAD ERBJUDER VI?

  Som anställd på Bara Posten Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter.

  Övrig information
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Bara Posten Bemanning och blir uthyrd till vår kund.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se
  Om ryska posten bemanning

  Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Bara Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.
  Mer info
  Område Solna
  Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (36 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Ryska Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.