IT Business Partner

IT Business Partner

ÅF söker IT Business Partner

Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig ett arbete på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. ÅF Corporate IT levererar interna IT-tjänster till koncernens globalt mer än tiotusen anställda, för att vi skall vara ett konkurrenskraftigt och välfungerande företag. Till vår grupp IT Demand & BRM söker vi nu en IT Business Partner med stor erfarenhet av IT och att driva större förändringsprojekt.

Om tjänsten
Ditt övergripande ansvar som IT Business Partner är att fungera som strategiskt gränssnitt mellan IT och våra verksamhetsområden. Huvudfokus ligger på att etablera och upprätthålla ett nära samarbete mellan dessa. Du kommer att arbeta med strategisk rådgivning och vägledning av olika IT-initiativ. I rollen ingår också att kommunicera beslut, prioriteringar och ge relevant information till affärsområdena.

Du samarbetar med olika nyckelpersoner inom de olika affärsområdena. Ditt fokus är verksamhetsnyttan, att stödja i nya initiativ och driva innovation.

Som IT Business Partner förväntas du förstå verksamhetens affärsprocesser och utmaningar och ha övergripande kunskap om olika IT-lösningar. Du håller dig även uppdaterad gällande teknik- och strategitrender. Detta för att skapa möjlighet att arbeta tillsammans med verksamheten på ett proaktivt sätt och dela kunskap rörande tekniska möjligheter, men även risker.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en akademisk utbildning med inriktning mot IT. Du har bred IT- och ledarskapskompetens med bakgrund som IT Business Partner eller projektledare. Du har god förståelse för affärsstrategier och affärsprocesser och är van att driva förändrings- och IT-strategiska projekt.

Som person är du lösnings- och kundorienterad, strukturerad, organiserad och professionell. Du har lätt för att kommunicera med olika sorters människor på olika nivåer, du är av naturen lyhörd och drivande. Rollen kräver även att du kan uttrycka och formulera dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Vi erbjuder ...
... dig utmärkta karriärmöjligheter på en modern arbetsplats där IT står i fokus. Som IT Business Partner på ÅF IT ges du möjlighet att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden i ett omväxlande och dynamiskt arbete. Hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap i ett sammansvetsat gäng som har roligt tillsammans. Det är ÅF IT:s passionerade medarbetare som skapar den kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt. Här uppmuntras du till att göra det som du är bra på!

Tjänsten är på heltid och placerad på ÅF:s huvudkontor i Solna. Du rapporterar till Head of IT Demand & BRM på Corporate IT.

Låter det intressant?
I så fall ska du söka jobbet direkt. Vi håller intervjuer löpande och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi har hittat rätt person för rollen. I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Staffan Heidenberg tel 020 15 18 18 alternativt staffan.heidenberg@badenochandclark.se

Välkommen att skicka in din CV! Vi ser fram emot att få träffa dig och berätta mer!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)