Projektinköpare

Projektinköpare

På BTH Bygg ser vi medarbetarens kompetens och engagemang som bolagets största tillgång. Genom att värna om en öppen dialog och korta beslutsvägar är alla medarbetare på BTH Bygg delaktiga i att utveckla och forma en framgångsrik verksamhet, präglad av omtanke, glädje och respekt.BTH Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Hos oss får Du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en expanderande marknad. Du har bra förmåner i en organisation med god personalpolitik. Vi har även ett generöst friskvårdsprogram med fokus på motion, kost och återhämtning. BTH Bygg AB erbjuder en attraktiv arbetsplats och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Om tjänsten
Som Projektinköpare på BTH Bygg är ditt övergripande ansvar att stötta projektorganisationer genom hela inköpsprocessen. Tillsammans med en erfaren inköpsavdelning och flera kompetenta medarbetare i produktionen deltar du i att utveckla och effektivisera bolagets inköpsprocess för att på så sätt skapa förutsättningar för konkurrenskraftiga anbud.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Ansvara för projektets inköp och upphandlingar med fokus att sänka totalkostnad i projektet.
  • Ta fram inköpsplan utifrån projektets produktionsbudget och produktionstidplan
  • Genomföra projektinköp i tilldelade projekt i enlighet med bolagets fastställda inköpsprocess och utifrån projektets beslutade inköpsplan
  • Förhandla projektspecifika avtal och avropsavtal.
  • Vara delaktig i att utveckla och genomföra projektets inköpsstrategier.
  • Arbeta tillsammans med kalkylavdelning och projektorganisation i syfte att säkerställa kostnadseffektiva inköp i projektet.
Du som söker
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av byggproduktion och har arbetat några år med inköpsarbete inom bygg eller motsvarande. Önskvärt är att du har en akademisk examen från en ingenjörsutbildning eller relevant yrkeshögskola. Övrig meriterande kompetens är
  • Grundläggande byggteknisk kunskap.
  • God kunskap inom entreprenadjuridik.
  • Erfarenhet av förfrågningsunderlag och standardkontrakt för byggsektorn.
  • Erfarenhet från roller som arbetsledare, entreprenadingenjör, kalkylator eller projektinköpare
Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en analytisk, strukturerad och resultatinriktad person med god samarbetsförmåga. Tjänsten innebär många externa och interna kontaktytor vilket ställer höga krav på din förmåga att kommunicera och vara lyhörd.

AnsökanÄr du den vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av BTH Bygg AB
Hemsida http://www.bthbygg.se/
Sista ansökningsdag 18 maj 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett brett utbud av byggtjänster. Vår affärsidé är att bygga, renovera och underhålla fastigheter åt publika företag inom Stor-Stockholm. Vi bygger också bostäder och kommersiella lokaler i egen regi för försäljning eller förvaltning. Vi har som vision att vara en ledande byggentreprenör inom Stor-Stockholm. Vår organisation ska vara effektiv, modern och resultatinriktad med höga krav på kvalitet och etik. Den skall kontinuerligt skapa bestående mervärden för våra kunder. De är vår ambition och önskan, att varje medarbetare ska kunna känna delaktighet, personligt inflytande och engagemang i verksamheten. I vår rekrytering betonar vi att ärlighet, arbetsglädje och social kompetens är lika viktiga faktorer som tekniskt eller ekonomiskt kunnande.