BIM-samordnare

BIM-samordnare

På BTH Bygg ser vi medarbetarens kompetens och engagemang som bolagets största tillgång. Genom att värna om en öppen dialog och korta beslutsvägar är alla medarbetare på BTH Bygg delaktiga i att utveckla och forma en framgångsrik verksamhet, präglad av omtanke, glädje och respekt.

Vi är ett mellanstort byggbolag som är tillräckligt stora för att ta oss an komplexa projekt, men tillräckligt små för att vara personliga. Här hittar du en stark organisation med tydliga arbetssätt och rutiner som kontinuerligt arbetar med ständig förbättring. För att stärka organisationen och bolagets fortsatta digitala utveckling söker vi nu en BIM-samordnare.
Om tjänsten
Som BIM-samordnare ansvarar du för att i projekt digitalisera bolagets processer inom projektstyrning. I projekten ansvarar du för att skapa och underhålla/revidera produktions-BIM i Archicad. I denna roll kommer du att coacha och leda projektorganisationen gällande den digitala projektstyrningen och supporta dem med digital information inom bland annat mängupphandling, planering, ekonomi, ändring och avvikelser, etc. Därtill har du i projekt tekniskt ansvar för Vico Office.

Du kommer också att delta i anbudsprocessen och skapa anbuds-BIM där du arbetar nära bolagets kalkylatorer och skapa förutsättningar för digital projektstyrning.

Du som söker
För att arbeta som BIM-samordnare på BTH Bygg bör du ha flera års erfarenhet av byggbranschen, där du skaffat dig en god förståelse för byggprocessen. Akademisk examen från ingenjörsutbildning alternativt examen från relevant yrkeshögskola är önskvärt.

Du har goda kunskaper inom Archicad och/eller Revit samt Vico Office. Du innehar grundkunskaper inom upphandling och entreprenadjuridik, ekonomistyrning och produktionsplanering.

Förmåga att proaktivt driva frågor såväl självständigt som i samarbete med andra är en nyckelkompetens för denna roll. Du är noggrann av naturen och känner dig trygg i att planera och organisera ditt arbete för att nå uppsatta mål och hålla tidplan. Därtill trivs du i en roll där du får samverka med många olika personer, både internt och externt.

AnsökanBTH Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för personligt engagemang och initiativtagande. Hos oss får Du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en expanderande marknad. Vi månar om att erbjuda en attraktiv arbetsplats och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av BTH Bygg AB
Hemsida http://www.bthbygg.se/
Sista ansökningsdag 23 feb (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett brett utbud av byggtjänster. Vår affärsidé är att bygga, renovera och underhålla fastigheter åt publika företag inom Stor-Stockholm. Vi bygger också bostäder och kommersiella lokaler i egen regi för försäljning eller förvaltning. Vi har som vision att vara en ledande byggentreprenör inom Stor-Stockholm. Vår organisation ska vara effektiv, modern och resultatinriktad med höga krav på kvalitet och etik. Den skall kontinuerligt skapa bestående mervärden för våra kunder. De är vår ambition och önskan, att varje medarbetare ska kunna känna delaktighet, personligt inflytande och engagemang i verksamheten. I vår rekrytering betonar vi att ärlighet, arbetsglädje och social kompetens är lika viktiga faktorer som tekniskt eller ekonomiskt kunnande.