KMA-Koordinator

KMA-Koordinator

Vill du arbeta i ett öppet och trevligt klimat och vara en del av ett bolag som satsar på sina anställda? BTH Bygg söker dig som brinner för KMA-frågor och vill arbeta i en operativ roll som KMA-koordinator. Tillsammans med bolagets KMA-ansvarige arbetar du brett med KMA-frågor nära verksamheten.

BTH Bygg är ett modernt byggbolag som strävar efter att ständigt ligga i framkant för kunder och som arbetsgivare. Styrkan med BTH Bygg är bredden, från projektutveckling till service, att arbeta långsiktigt och hållbart är viktigt, kraven på kvalitet och etik är höga och vi är måna om att ha en effektiv, modern och resultatinriktad organisation där medarbetare är den viktigaste resursen för framgång.

Om tjänsten

Som KMA-Koordinator på BTH Bygg är ditt uppdrag att säkerställa att såväl rutiner som krav inom området för Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö är tydliga och kända för alla inom bolaget samt att de underhålls och efterlevs.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • På ett kommunikativt sätt stötta, kontrollera och kravställa i KMA-arbetet i byggprojekten
  • Ta fram och följa upp styrande dokumentation inom KMA-området
  • Vara delaktig i upprättande av rutiner och processer inom KMA-området
  • Ansvara för att styrdokument och mallar är aktuella och tillgängliga för organisationen
  • Delta i skydds- och miljöronder i byggprojekten
  • Vara delaktig i genomförandet av interna KMA-revisioner
  • Kontakt med externa samarbetspartners såsom beställare, underentreprenörer och branschorganisationer ingår i rollen. Du är proaktiv i KMA-arbetet samtidigt som du supporterar och stödjer organisationen i inom området.
Inom KMA-funktionen stöttar vi varandra vid behov, därför kan andra arbetsuppgifter inom KMA-området förekomma i rollen som KMA-Koordinator.

Vem är du?

Vi söker dig som värdesätter Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö och har god förståelse för hur proaktivt KMA-arbete bidrar till en framgångsrik byggverksamhet. Du har ett tydligt och pedagogiskt förhållningssätt i din kommunikation med kollegor och underentreprenörer och har förmåga att ta initiativ och vara kreativ.

Du har en examen från relevant ingenjörsutbildning och har minst 5 års erfarenhet från byggproduktion. Du har arbetat med kvalitetsledningssystem, BF9K eller motsvarande tidigare och har grundläggande kunskap i kvalitets- miljö- och arbetsmiljöarbete.
BTH Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för personligt engagemang och initiativtagande. Hos oss får Du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en expanderande marknad. Vi månar om att erbjuda en attraktiv arbetsplats och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av BTH Bygg AB
Hemsida http://www.bthbygg.se/
Sista ansökningsdag 16 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett brett utbud av byggtjänster. Vår affärsidé är att bygga, renovera och underhålla fastigheter åt publika företag inom Stor-Stockholm. Vi bygger också bostäder och kommersiella lokaler i egen regi för försäljning eller förvaltning. Vi har som vision att vara en ledande byggentreprenör inom Stor-Stockholm. Vår organisation ska vara effektiv, modern och resultatinriktad med höga krav på kvalitet och etik. Den skall kontinuerligt skapa bestående mervärden för våra kunder. De är vår ambition och önskan, att varje medarbetare ska kunna känna delaktighet, personligt inflytande och engagemang i verksamheten. I vår rekrytering betonar vi att ärlighet, arbetsglädje och social kompetens är lika viktiga faktorer som tekniskt eller ekonomiskt kunnande.