Byggservicechef

Byggservicechef

På BTH Bygg ser vi medarbetarens kompetens och engagemang som bolagets största tillgång. Genom att värna om en öppen dialog och korta beslutsvägar är alla medarbetare på BTH Bygg delaktiga i att utveckla och forma en framgångsrik verksamhet, präglad av omtanke, glädje och respekt.Inom affärsgruppen Byggservice arbetar vi nära kunden i varje projekt vi åtar oss och har hela tiden slutkonsumenten i fokus. Vare sig det är besökare på Stockholms Stadshus, resenärer på Arlanda flygplats eller patienter i sjukhuslokaler sätter vi deras välmående först samtidigt som vi skapar mervärde för kunden och lönsamhet för bolaget. Som Byggservicechef har du tillsammans med dina kollegor en central roll i detta uppdrag.

Vi vill erbjuda en hälsosam arbetsplats där varje medarbetare känner en sund balans med arbete och privatliv. En arbetsplats där du kan ta planera din arbetsdag och ta ansvar för dina projekt och samtidigt hinna med att hämta barn på förskola eller umgås med nära och kära. Mer om hur vi skapar ett sunt arbetsklimat med vår friskvårdssatsning Superstark kan du läsa här.

Om tjänsten
Som Byggservicechef ansvarar du för att driva både små och stora projekt inom ett eller flera ramavtal med fokus på att bygga långsiktiga relationer med kunder. Du har personalansvar över ett antal hantverkare men samarbetar även med olika underentreprenörer och leverantörer där vi har identifierat att teamkänsla och gemensamma mål brukar vara nyckeln för ett väl utfört projekt.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:
  • Kundrelationer
  • Kalkylarbete
  • Planering och arbetsberedning
  • Projektledning
  • Budget- och resultatansvar
  • Personalansvar
  • Erfarenhetsåterföring
Du arbetar självständigt med att skapa lönsamhet i projektet samtidigt som du hela tiden kan bolla idéer och arbetssätt med flera erfarna och kompetenta kollegor. Rollen som Byggservicechef innebär stor variation i arbetsdagen och ett stundtals högt tempo, samtidigt som du aldrig känner dig ensam.

Du som söker
Vi tror att du har en bred erfarenhet från byggbranschen, där du idag kanske har en liknande roll eller driver eget företag. Oavsett om du arbetar i en liknande roll idag eller om du ser denna tjänst som ett naturligt nästa steg kan vi erbjuda stimulerande utveckling och tydliga karriärvägar i en verksamhet som växer.

Intresse av att skapa lönsamhet och bygga förtroende hos kunder är nyckelkomponenter i denna roll. Du känner dig trygg i att planera ditt arbete och skapa struktur bland flera parallella projekt och förstår vikten av att kontinuerligt följa upp ekonomin. Med god byggteknisk kompetens ser du snabbt hur vi kan hjälpa kunden och har förmåga att kommunicera vad som ska göras till medarbetare och underentreprenörer.

Ansökan BTH Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för personligt engagemang och initiativtagande. Hos oss får Du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en expanderande marknad. Vi månar om att erbjuda en attraktiv arbetsplats och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Är du vår näste Byggservicechef? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av BTH Bygg AB
Hemsida http://www.bthbygg.se/
Sista ansökningsdag 18 feb (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett brett utbud av byggtjänster. Vår affärsidé är att bygga, renovera och underhålla fastigheter åt publika företag inom Stor-Stockholm. Vi bygger också bostäder och kommersiella lokaler i egen regi för försäljning eller förvaltning. Vi har som vision att vara en ledande byggentreprenör inom Stor-Stockholm. Vår organisation ska vara effektiv, modern och resultatinriktad med höga krav på kvalitet och etik. Den skall kontinuerligt skapa bestående mervärden för våra kunder. De är vår ambition och önskan, att varje medarbetare ska kunna känna delaktighet, personligt inflytande och engagemang i verksamheten. I vår rekrytering betonar vi att ärlighet, arbetsglädje och social kompetens är lika viktiga faktorer som tekniskt eller ekonomiskt kunnande.