Distriktsansvarig säljare inom byggmarknaden

Distriktsansvarig säljare inom byggmarknaden

Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater, välkommen till vårt team!
BSH Home Appliances AB ingår i BSH Home Appliances Group.
Med våra produkter med märken som Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau, samt våra regionala och lokala märken, gör vi livet enklare. Vi är en internationell koncern med en årsomsättning på runt 13.1 miljarder euro under 2016 och mer än 58,300 anställda. Vi inspirerar genom intelligent teknik, utmärkt design, energisnåla produkter samt en god arbetsmiljö.
Ta ett steg vidare i din karriär - tänk framåt med oss.

BSH Home Appliances AB söker en distriktsansvarig säljare inom byggmarknaden, med ansvar för kunder i region Stockholm och Mälardalen.

Vi erbjuder

Arbetet som distriktsansvarig säljare innebär att du med egen budget ansvarar för försäljning och bearbetning av befintliga och nya kunder inom byggbranschen. I din roll ingår att utveckla nya och långsiktiga kundrelationer samt att utveckla våra affärer inom ditt distrikt. En mycket viktig del i dina arbetsuppgifter är att presentera rätt produkt- och tillvalspaket till kundernas bostadsprojekt. I arbetet ingår också offert- och orderarbete, byggarbetsplatsbesök samt planering och medverkan vid kundaktiviteter och produktutbildningar. Tjänsten innebär resor, varav de flesta över dagen men även övernattningar kan förekomma.

Då du kommer arbeta med kunder i Stockholm och Mälardalen är lämplig bostadsort inom regionen.

Du erbjuder

Vi söker dig som har ett starkt intresse för våra produkter och har några års erfarenhet av försäljning/marknadsföring. Vi ser gärna att du har sålt vitvaror B2B, alternativt arbetat med försäljning av andra varor gentemot byggbranschen.

Du har en öppen och positiv attityd och har lätt för att samarbeta med kunder och arbetskamrater.

Du är inte rädd för att lära dig nya system. Därutöver är det viktigt att du är affärsinriktad och har god förmåga att förhandla, men samtidigt besitter analytiska egenskaper. Arbetet kräver vidare att du har egen stark inre drivkraft, är självgående och är van att hantera förändringar och arbeta långsiktigt.

Eftersom du arbetar i ett nordiskt team behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Du behöver ha goda kunskaper i Office-paketet, samt ha allmänt och god datorvana. Vi ser också gärna att du har någon form av relevant eftergymnasial utbildning med teknisk eller ekonomisk inriktning eller motsvarande kunskap inhämtad från arbetslivet.

Körkort är ett krav.

Nyfiken?

För mer information är du välkommen att kontakta Sales Manager Construction Business, Kim Nyholm, kim.nyholm@bshg.com

Urval sker löpande och vi ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater, välkommen till vårt team!
BSH Home Appliances AB ingår i BSH Home Appliances Group.
Med våra produkter med märken som Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau, samt våra regionala och lokala märken, gör vi livet enklare. Vi är en internationell koncern med en årsomsättning på runt 13,1 miljarder euro under 2017 och mer än 61,800 anställda. Vi inspirerar genom intelligent teknik, utmärkt design, energisnåla produkter samt en god arbetsmiljö.
Ta ett steg vidare i din karriär - tänk framåt med oss.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av BSH Home Appliances AB
Hemsida http://www.bsh-group.com
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (14 dagar kvar)