Transportbilssäljare

Transportbilssäljare

Vill du bygga långsiktiga kundrelationer och samtidigt leverera service i världsklass? Då kan det vara just dig vi söker! Bilias letar nu efter transportbilsäljaretill Bilia Haga Norra. Bilia har ett stort fokus på att öka jämställdheten inom koncernen och är därför är vi väldigt positiva till kvinnliga sökande. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

På Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta och som blivande medarbetare är det därför av största vikt att du kan identifiera dig med dessa. För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som bilsäljare kommer att innebära ett självständigt arbete enligt vår försäljningsprocess, från första kontakt med kund till avslutad affär. I ditt dagliga arbete ingår mycket proaktiv försäljning genom företagsbearbetning. Du kommer att ingå i en grupp med andra säljare och arbetet utgör försäljning i bilhall. Arbetstiderna löper efter ett rullande schema. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer och nå de individuella säljmål som sats.

Kompetenskrav
För denna tjänst krävs det att du har jobbat minst tre år med någon typ av försäljning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. B-körkort ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, ödmjuk och engagerad i allt som du tar dig för. Du lyssnar och känner in behovet hos varje kund och på så sätt skapar du långsiktiga relationer. Din grundinställning är att du vill göra ditt absolut bästa, till 110 %, men skulle ett misstag ske så ser du det som ett sätt att växa och utvecklas framgent. Du har ett stort driv och vill vara bäst på det du gör. Du har en förmåga att skapa gemenskap och du trivs med att vara en del av ett team och av något större. Du brinner för service och att arbeta proaktivt är en självklarhet för dig då det skapar nya möjligheter och är ett optimalt sätt för att underhålla relationen till dina kunder.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid, i Haga Norra. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Bilia har cirka 140 anläggningar och omkring 5.000 medarbetare i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg samt två internetbaserade auktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning.
I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia har omkring 140 anläggningar i Sverige, i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder.