Transportbilssäljare

Transportbilssäljare

Bilia satsar på tillväxt och vill nu stärka upp vårt transportbilsteam i Haga Norra med en säljare. Har du erfarenhet från försäljning av transportbilar eller annan erfarenhet från branschen? Då är det kanske dig vi söker! På Bilia arbetar vi enligt värdeorden engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Det är därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa. Vi erbjuder Dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som bilsäljare kommer att innebära ett självständigt arbete enligt vår försäljningsprocess, från första kontakt med kund till avslutad affär. I ditt dagliga arbete ingår mycket proaktiv försäljning genom företagsbearbetning. Du kommer att ingå i en grupp med andra säljare och arbetet utgör försäljning i bilhall. Arbetstiderna löper efter ett rullande schema. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.

Kompetenskrav
För denna tjänst krävs det att du har jobbat minst tre år med någon typ av försäljning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. B-körkort ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du driven och trivs med att jobba efter uppsatta mål. Du sätter alltid kunden i fokus och är professionell och trevlig i ditt kundbemötande. Du är en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid, i Haga Norra. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Asplund
Telefon 010-497 00 74
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.