Transportbilssäljare

Transportbilssäljare

Bilia satsar på tillväxt och just nu når vi vi stora framgångar på transportbilssidan. Därför vill vi nu nu stärka upp vårt transportbilsteam i Haga Norra med fler säljare. Har du erfarenhet från försäljning av transportbilar eller annan erfarenhet från branschen? Då är det kanske dig vi söker! Bilia Haga Norra är en fullserviceanläggning för Volvo, Renault och Dacia, där vi även säljer transport- och personbilar, både nytt och begagnat. För Bilia är laganda, engagemang och utveckling väldigt viktiga värderingar och vi vill att du som blivande medarbetare kan identifiera med dessa. Bilia erbjuder Dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som bilsäljare kommer att innebära ett självständigt arbete enligt vår försäljningsprocess, från första kontakt med kund till avslutad affär. Du kommer att ingå i en grupp med andra säljare och arbetet utgör försäljning i bilhall. Arbetstiderna löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.

Kompetenskrav
För denna tjänst krävs det att du har jobbat minst tre år med någon typ av försäljning, och vi ser branschvana från försäljning av transportfordon som en klar fördel. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För denna tjänst är B-körkort ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du driven och trivs med att jobba efter uppsatta mål. Du sätter alltid kunden i fokus och är professionell och trevlig i ditt kundbemötande. Du är en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid, på Haga Norra. Facklig representant: Roger Johnsson, Unionen, 08-744 81 88. Då tjänsten skall tillträdas omgående kan den komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser gärna kvinnliga sökanden!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Asplund
Telefon 010-497 00 74
Område Solna
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.