Personal sökes till Tanka Haga Norra

Personal sökes till Tanka Haga Norra

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi extrapersonal för helgarbete samt vissa vardagar. I din roll som butikspersonal kommer du arbeta på vår Tankastation i Solna, Haga Norra. Vi söker dig som låter kunden stå i fokus och som får kunden att känna sig välkommen till oss. Vi erbjuder dig en spännande och modern arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som butikspersonal i Haga Norra så är de huvudsakliga arbetsuppgifterna att ta betalt av kunder i kassan, servera kunder mat, fylla på varor i butiken och se till att butiken och stationen är ren och snygg.

Kompetenskrav
Vi vill att du som söker har B-körkort. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom ett serviceyrke.

Personliga egenskaper
  • Du tycker om att ge god service till människor
  • Du trivs med att arbeta i team och mot uppsatta mål
  • Du är noggrann och känner stolthet i ditt arbete.
  • Du är positiv och trivs med att ta egna initiativ.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en visstidsanställning på deltid i Haga Norra. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna studenter och kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lena Börjesson
Telefon 010-497 02 59
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.