Parkeringsvärd

Parkeringsvärd

Är du positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa människor i ditt arbete? Då kan det vara dig vi söker! Nu söker vi efter flera Parkeringsvärdar till Bilia Haga Norra. Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för framtiden!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hänvisa personer till rätt parkeringsplats i parkeringshuset.

Kompetenskrav
Vi vill att du ska ha tidigare erfarenhet från serviceyrket, tala flytande svenska, vara serviceinriktad och lösningsorienterad.

Personliga egenskaper
Du är engagerad och utåtriktad och ger service på högsta nivå. Vi lägger även stort fokus på att du är driven, kan ta egna initiativ och är lösningsorienterad.

Anställningsform, omfattning
Anställningarna är på visstid och förlagda på antingen vardagar eller helger. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.