Marknadskoordinator

Marknadskoordinator

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare till region Stockholm. Nu söker vi en marknadskooridinator som är placerad på vår anläggning i Solna, Haga Norra, men arbetar för hela region Stockholm. Brinner du för kommunikation och service? Då är det kanske dig vi söker! Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

På Bilias anläggning i Haga Norra säljer vi nya och begagnade person- och transportbilar av märket Volvo och Renault/Dacia. På anläggningen finns skade- och serviceverkstad samt bildelsbutik, drivmedel och däckcenter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som marknadskoordinator är du spindeln i nätet. Du arbetar under företagsförsäljningen med event, administration och samordning av olika aktiviteter och projekt. Du är länken mellan oss och vår centrala marknadsavdelning i Göteborg. Du kommer även arbeta med administrativa uppgifter för sälj- och servicemarknaden. Arbetsuppgifterna kan komma att utökas eller förändras.

Kompetenskrav
Vi ser att du har god datorvana och kan hantera power point och excel. Du har gärna eftergymnasial utbildning inom kommunikation samt körkort. Vana av projektledning är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du prestigelös, driven samt ordningsam. Du är en god kommunikatör och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare har du en hög servicekänsla och ser alltid till att allt är väl förberett, samt att du är initiativrik och har förmågan att arbeta välstrukturerat. Det är viktigt att du är stresstålig, flexibel och van att ha många saker igång samtidigt.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i på vår anläggning på Haga Norra, Stockholm. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Björn Brodin, Försäljningschef, 010-497 0416. Facklig representant för Unionen är Roger Johnson, tfn 010-497 1188. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.