Konsumentsäljare

Konsumentsäljare

Är du energisk, målinriktad och har ett inre driv? Gillar du utmaningar och har du ett genuint intresse för kunder, ge service och bilar uppskattar att lösa kunders olika mobila önskemål? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker nu en konsumentsäljare till Volvo Bilia Haga Norra för ett föräldraledighetsvikariat.
Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag genom omsorg om våra kollegor och kunder. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö.

Som anställd på Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Som anställd på Bilia är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig i vår värdegrund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bilförsäljare arbetar du självständigt efter våra försäljningsprocesser - från första kontakten med kund till leverans av bilen. Dina kunder är framför allt privatpersoner. Till din hjälp har vi moderna IT system för att du ska lyckas i ditt proaktiva arbete. Du ingår i en grupp säljare som bearbetar kunder både i bilhallen och ute på fältet. Du arbetar efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår.

Kompetenskrav
Utbildningsmässigt vill vi att du har minst gymnasieutbildning och gärna god förståelse för affärsekonomi. Det är en stor fördel om du har arbetat med bilförsäljning eller försäljning av någon typ av kapitalvaror. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort är ett krav. Viktigt att förstå och följa våra processer för att säkerställa våra högt ställda försäljnings och kundnöjdhetsmål.

Personliga egenskaper
  • Du har en förmåga att skapa förtroende och kundrelationer,
  • För att lyckas i din roll är eget ansvar, struktur och driv avgörande.
  • Du har ett stort intresse av att jobba med människor, service och försäljning.
  • Vi ser att du är målinriktad och resultatfokuserad.
  • Du har alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kollegor och kunder.
  • Vi ser att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av team-arbetet.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är ett vikariat med start 2020-03-01 på heltid till Bilias anläggning i Solna, Haga Norra. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Tomas Lindroos 010-497 0106. Facklig representant, Roger Johnson, Unionen, tfn 010-497 1188
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tomas Lindroos
Telefon 010-497 01 06
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 29 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.