Hallvärd/värdinna

Hallvärd/värdinna

Nu behöver vi rekrytera en ny, utåtriktad hallvärd med stark passion för kundservice till vår infodisk på Bilia Haga Norra. Är du driven, ordningsam och har ständigt kunden i fokus kan det vara just dig vi söker! Som hallvärd är du kundens första möte i vår bilhall. Du tar emot kunden med ambitionen att överträffa varje kunds förväntningar och erbjuder ett förstklassigt bemötande. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som hallvärd är ditt mål att ge service på högsta nivå och få alla kunder att känna sig välkomna. Du är våra kunders första kontakt när de stiger in på vår anläggning, och din huvudsakliga och viktigaste arbetsuppgift är att ta hand om våra kunder, hälsa dem välkomna och hjälpa dem till rätt avdelning. Andra arbetsuppgifter är posthantering, hantering av demobilsflottan och att vara ansvara för att bilhallen ser välkomnande ut. I din arbetsroll kommer du dessutom vara delaktig i olika event.

Kompetenskrav
Vi tror att du har minst gymnasiekompetens och några års yrkeserfarenhet från kundtjänst, butik eller liknande, där du haft daglig kontakt med kunder. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas på Bilia och i denna roll måste du ha ett stort intresse för service och alltid ha ett professionellt och positivt förhållningssätt, både mot kunder och kollegor. Som person är du utåtriktad och tycker om att ta kontakt med nya människor. Det är viktigt att du alltid ger service på hög nivå och får alla våra kunder att känna sig välkomna. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid på Bilia Haga Norra.
Facklig representant: Roger Johnson, Unionen, tfn 010 - 497 11 88.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kommer att tillsättas omgående eller efter överenskommelse.
Välkommen med Din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sofia Andersson
Telefon 010-497 04 45
Område Solna
Yrkesroll Administration, Reception, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.