Frontsäljare butik

Frontsäljare butik

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare och nu söker vi en frontsäljare till Bilia Haga Norra. Gillar du att möta människor och jobba med proaktiv försäljning? Då är det kanske dig vi söker! Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakligt arbetsinnehåll
Som frontsäljare i butiken arbetar du med att visualisera såväl varor som tjänster för våra kunder. Du har ett proaktivt och gränsöverskridande arbetssätt, hela tiden med kunden i fokus. Ditt mål kommer vara att överträffa kundernas förväntningar när de besöker oss. I arbetet ingår bl.a. följande arbetsuppgifter:
  • Uppmärksamma, välkomna och vägleda kunder till butik, bilförsäljning, service- och skadeverkstad samt hyrbilar.
  • Aktivt söka upp kunder i bilhall, butik och entréområde för att erbjuda Bilias varor och tjänster.
  • Proaktiv försäljning av varor och tjänster externt och internt.
  • Påfyllning och skyltning av Butikens varor på ett sätt som gör butiken premium.
Kompetenskrav

Du ska ha fordon- alternativt försäljningsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. B-körkort är ett krav. Vidare vill vi att du har dokumenterad erfarenhet av reservdelsförsäljning inom fordonsbranschen samt att du har en god förhandlingsvana. Erfarenhet av kundbemötande är något som vi lägger stor vikt vid.

Personliga egenskaper
  • Utåtriktad, service-minded, tycker om att arbeta med människor och ha förmåga att anpassa sig till olika kunders personligheter.
  • Ett genuint intresse för försäljning och att erbjuda varje kund den bästa lösningen.
  • Kommunicera på ett positivt sätt och skapa goda relationer med både kunder och medarbetare genom ett professionellt bemötande.
  • Arbeta mål- och utvecklingsinriktat med hög arbetskapacitet.
  • Ge ett representativt och förtroendeingivande intryck.
  • Bidra till en trivsam laganda, en väl fungerande arbetsplats samt att arbeta efter Bilias visioner och kärnvärden.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på Bilia Haga Norra.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mathias Glans
Telefon 010-497 01 55
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 18 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.