Företagssäljare Volvo Bilia Haga Norra

Företagssäljare Volvo Bilia Haga Norra

Vill du vara med och utveckla försäljningen inom företagsavdelningen på Bilia Haga Norra? Nu söker vi en Företagssäljare till Volvo. Vi söker dig som har erfarenhet från försäljning och med stort engagemang delar vår målsättning att bli Branschens Bästa Servicebolag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som företagssäljare med nya och befintliga kunder som främsta huvudsyssla. I din roll kommer du aktivt att söka upp och bearbeta företagskunder med en befintlig bilpark där målsättningen är att skapa långsiktiga affärsrelationer och hitta nya företagskunder till Bilia Haga Norra. Du ansvarar för hela processen från mötesbokningen till avslutad affär. Du arbetar i ett team av sju företagssäljare och ett KAM-Team.

Värdegrund
Som anställd på Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Som anställd på Bilia är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig i vår värdegrund.

Kompetenskrav
Gymnasiekompetens och B-körkort är ett krav. Vi önskar att du har 2 års erfarenhet av försäljning med goda dokumenterade säljresultat. Tidigare erfarenhet av bilförsäljning / företagsförsäljning och kundbesök samt kunskap i företagsekonomi är meriterande.
I rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
  • Du har en förmåga att skapa förtroende och kundrelationer,
  • För att lyckas i din roll är eget ansvar, struktur och driv avgörande.
  • Du har ett stort intresse av att jobba med människor, service och försäljning.
  • Vi ser att du är målinriktad och resultatfokuserad.
  • Du har alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kollegor och kunder..
  • Vi ser att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av team-arbetet.
Vi ser att du är analytisk och förtroendeingivande med en förmåga att ta fram kundens behov och därefter föreslå rätt lösningar kopplat till kundnyttan. Du tycker om att arbeta i högt temp, proaktivt med affärsmannakap. Eftersom du jobbar mot högt uppsatta individuella och gemensamma mål så är struktur och ett eget ansvar helt avgörande för att du ska lyckas i din vardag. Du rapporterar löpande till närmaste chef och får hela tiden stöd i vardagen för att gemensamt hitta nycklarna för att lyckas med affären.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid i Solna, Haga Norra. Frågor besvaras av David Nordin david.nordin@bilia.se. Facklig kontaktperson för Unionen är Roger Johnsson, 010-497 1188.
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson David Nordin
Telefon 010-497 03 51
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.