Bilförsäljare till Volvo för konsument samt företag

Bilförsäljare till Volvo för konsument samt företag

Bilia satsar på tillväxt och vill nu stärka upp vårt team med en bilförsäljare till Bilia Haga Norra. Bilia Haga Norra är en fullserviceanläggning för Volvo, Renault och Dacia med såväl nya som begagnade bilar samt transportbilar.

På Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och äkta och som blivande medarbetare är det därför av största vikt att du kan identifiera dig med dessa värdeord. Bilia erbjuder Dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen som bilförsäljare kommer att innebära ett självständigt arbete enligt vår försäljningsprocess, från första kontakt med prospektbearbetning till avslutad affär med kunden. Proaktivt arbete är en mycket viktig och naturlig del i ditt dagliga arbete. Kunderna bearbetas systematiskt genom vårat CRM system samt i bilhallen men också ute på aktiviteter och över telefon. Arbetstiderna löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.

Kompetenskrav
Utbildningsmässigt vill vi att du minst har gymnasieutbildning och gärna god förståelse för affärsekonomi, goda datakunskaper och lätt för att lära. Goda resultat i försäljning i uppsökande verksamhet eller försäljning av kapitalvaror eller liknande är meriterande. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du är intresserad av människor och sätter alltid kunden i fokus, du är professionell och trevlig i ditt kundbemötande. Du är en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av människor. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete. Du har en stark inre drivkraft att vilja nå uppsatta mål och ta dig an nya utmaningar samt ett brinnande intresse för att göra affärer och ett gott affärsmannaskap. Är du en person med stort driv samt mod så kommer du lyckas väl i denna roll.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid, i Haga Norra.

Då tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tomas Lindroos
Telefon 010-497 01 06
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.