Bilförsäljare Renault

Bilförsäljare Renault

Älskar du att göra affärer? Är du en tävlingsmänniska med affärssinne samtidigt som du brinner du för kundrelationer? Då är det dig vi söker! Bilias anläggningar bjuder din kund på en upplevelse – både i mötet och i bilhallen. Just nu söker vi en målinriktad säljare till vår anläggning i Haga Norra, som jobbar med försäljning av personbilar, bilmärket Renault. Du har tidigare erfarenhet från försäljning och att du är en duktig kommunikatör som med stort engagemang delar vår målsättning att bli branschens bästa servicebolag. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med goda utvecklings- och förtjänstmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du arbetar med försäljning av nya och personbilar av bilmärket Renault. Dina kunder är främst privatkunder men även företag. Genom din förmåga att analysera kundens behov tillsammans med ditt förtroendeingivande och trevliga bemötande, skapar du goda och långsiktiga kundrelationer. Du jobbar efter Bilias kundlöfte – Hela vägen – som syftar på att vi ska erbjuda kunden allt de behöver för sitt bilägande, allt från finansiering och försäkring till serviceabonnemang och däckhotell. Du ingår i ett team med andra säljare där ni tillsammans arbetar utifrån våra kärnvärden: Intresse, Tillgänglighet och Attraktivt bilägande.

Kompetenskrav
Vi vill att du ska ha minst 4 års dokumenterad erfarenhet från försäljning, branschvana är en klar fördel. Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Du har en förmåga att skapa förtroende och kundrelationer.
  • Du arbetar proaktivt och skapar nya affärsmöjligheter
  • Vi ser också att du är målinriktad och resultatfokuserad.
  • Du har ett stort intresse av att jobba med service och försäljning.
  • Som person har du alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kunder och kollegor.
  • Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Haga Norra. Arbete även på lördagar och söndagar.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.