Anläggningsvärd

Anläggningsvärd

Är du positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa människor i ditt arbete? Är du samtidigt strukturerad och ordningsam? Då kan det vara dig vi söker! Nu söker vi en Anläggningsvärd till Bilia som vill arbeta på vår anläggning i Haga Norra.

Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för framtiden! Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter, där möjligheten är stor för dig med rätt ambition och driv att kunna utvecklas i din roll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du ansvarar för att välkomna gästerna och hjälpa säljarna med olika typer av arbetsuppgifter som till exempel att ta emot och hantera provkörningar, tankning och bokning av tvätt för demobilar, prisskyltning, hantering av fakturor, ordna parkeringstillstånd samt finnas tillgänglig för kortare leveranser av bilar. I arbetet ingår även att bemanna infodisken, svara i telefon, hänvisa gäster till säljare/verkstad, posthantering, se till att bilhallen är ren och iordningsställd, beställning av kaffe, muggar etc. I din roll som anläggningsvärd kommer du vara behjälplig vid event när det efterfrågas.

Kompetenskrav
Vi vill att du ska ha tidigare erfarenhet från serviceyrket, datorvana och du tycker att det är det roligaste som finns att möta kunder i ditt arbete. Körkort B och gymnasieutbildning är ett krav. Tidigare arbetslivserfarenhet av receptionistyrket är meriterande.

Personliga egenskaper
Du är engagerad och utåtriktad och har förmågan att skapa förtroende när du lyssnar av våra kunders behov. Det är viktigt att du alltid ger service på högsta nivå och får alla våra kunder att känna sig välkomna. Vi lägger även stort fokus på att du är driven, kan ta egna initiativ och vill att kunderna ska få en positiv upplevelse.

Anställningsform, omfattning
Anställningen är visstidsanställning med schemalagd arbetstid varje söndag, på vår anläggning i Haga Norra. Ytterligare timmar kan tillkomma efter överenskommelse, t.ex. vid event. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Reception, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.