Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Kreditavdelningen ingår i Bilia AB:s ekonomiavdelning och är placerad i Solna. Till tjänsten som ekonomiassistent söker vi dig som ger det lilla extra samtidigt som du optimerar kundtillfredsställelse. Arbetet innebär att självständigt driva frågor i rollen som ekonomiassistent och du måste vara självgående inom detta.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av telefonkontakter i form av interna och externa samtal. I övrigt förekommande arbetsuppgifter är bl.a. avtalshantering, konkurser och företagsrekonstruktioner, post och bakhantering samt i övrigt löpande kontorsarbete inom ramen för kreditpolicy för att minimera kreditförluster.

I din roll som ekonomiassistent har du möjligt att växa inom bolaget, då Bilia erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Kompetenskrav
  • Eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning.
  • Erfarenhet av kreditbedömning och kravhantering är meriterande.
  • Telefonvana
  • Erfarenhet från företag med stora flöden.
  • Kunskap i systemen VF Score, VF63, IFS, Tacdis och Bilvision är meriterande.
Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, stresstålig och utåtriktad. Du är ansvarstagande och har en stark drivkraft att vilja göra ett bra arbete. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakter, både internt och externt, vill vi att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera på ett förtroendeingivande sätt. Du har god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt har lätt för att samarbeta.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Anställningen är tillsvidare och på heltid på Bilia AB:s Kreditavdelning på Haga Norra, Solna.

Facklig representant: Roger Johnson, Unionen, tfn 010-497 11 88.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Carl-Fredrik Hillberg
Telefon 010-497 07 53
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.